נגמלתי לפני שנה אבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגמלתי לפני שנה אבל
    סובלת אנא תעז
    02/11/2012

גם שנה אחרי אני כמהה לסיגריה כאילו שנגמלתי אתמול, הדברים מגיעים לידי כך שהגוף שלי כואב ומבחינה נפשית זה ואקום שלא מתמלא. ולמה בכל זאת אני לא חוזרת לעשן? זאת כיוון שגם כשעשנתי סבלתי מבחינה גופנית מנזקי העישון (שיעול, היפר אקטיביות וכיוצ"ב). אנא ייעצו לי מה לעשות אני ממש סובלת ומנסה כל הזמן להרגיע את גופי בכדורי הרגעה, אך אני מניחה שזו לא הדרך הנכונה. אנא אנשים טובים תתייחסו לדבריי אלה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגמלתי לפני שנה אבל

הוספת תגובה

• נגמלתי לפני שנה אבל - תגובה

רמי רומנובסקי
    04/11/2012

שלום רב,

צר לי לשמוע שעדיין קשה לך. אנסה למקד את תשובתי:
    מבחינה פיזית - אם את סובלת מכאבים או מקושי כלשהו זה כבר לא קשור להפסקה עצמה, ניקוטין הסם הממכר בסיגריות עוזב את הגוף אחרי שלושה שבועות ויכול להיות שהכאב נובע מגורם אחר - אני ממליץ שתבדקי את הנושא עם רופא.

מבחינת הרצון לעשן - זה מתחיל ונגמר בראש, אם את עדיין רוצה לעשן כנראה שאת רואה את העישון בתור דבר בעל ערך וצריך לשנות את התפיסה כדי שלא תתגעגעי.
    קצרה היריעה מלעשות זאת בכמה שורות אבל הספר של אלן קאר "הדרך הקלה להפסיק לעשן" יכול מאוד לעזור בנושא.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיד יש סיכוי

שי
    15/11/2012

אל תתייאש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו בסרט המפלצת בשתוכך רוצה עשן

אילן
    20/11/2012

אל תוותרי לה כל פעם שהיא רוצה עשן קחי נשימה עמוקה תחזיקי כמה שניות
    ותאמרי לה ,לא רק שלא תקבלי עשן אלא תקבלי רק אוויר נקי.
    ואז תנשפי החוצה את האוויר לאט...
    תמשיכי להיות בריאה זוהי הדרך שלך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו בסרט המפלצת בשתוכך רוצה עשן - תגובה

רמי רומנובסקי
    21/11/2012

אילן שלום,
    המפלצת הקטנה (ההתמכרות לניקוטין) נגמרת אחרי 3 שבועות ולכן זו לא הבעיה שלה כרגע.
    הבעיה היא בתפיסה וברצון לעשן, זה לא קשור לניקוטין אלא לחשיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו