שבעה שבועות ללא עישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבעה שבועות ללא עישון
    דויד
    17/11/2012

ועדיין מת לעשן,עישנתי 38 שנים.כשאני רואה מישהו מעשן אני מנסה להסניף מהעשן שהוא פולט.
    יש סיכוי שהרעב לעישון יעבור אי פעם.? קרוב לנקודת שבירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבעה שבועות ללא עישון

הוספת תגובה

• שבעה שבועות ללא עישון - תגובה

רמי רומנובסקי
    18/11/2012

דויד שלום,
    כפי שאתה ודאי מבין הבעיה האמיתית בעישון היא לא התלות הפיזית - אחרי שלושה שבועות ללא עישון אין לך טיפה של ניקוטין בדם, אלא התלות הנפשית והרצון לעשן - מזה לא השתחררת ולכן אתה סובל.
    אני משער שבמצבך אתה גם מחליף את הסיגריות באוכל מה שרק מקשה על המצב.

ההמלצה שלי היא שתקרא את "הדרך הקלה להפסיק לעשן" של אלן קאר, אינני משווק את הספר ואין לי הכנסות ממנו, אבל הוא בדיוק מטפל בבעיה שלך: שחרור מהגעגוע לסיגריות ומהרצון לעשן.

לבינתיים טיפ קטן לרגעי קושי: אם פתאום בא לך לעשן שאל את עצמך באותו רגע: האם הייתי רוצה לחזור עכשיו לעשן חפיסה/שתיים ביום? זה הרבה יותר קל לבחור בין זה לבין לעשן רק סיגריה אחת, אבל סיגריה אחת תחזיר אותך לעשן באופן קבוע את אותה כמות שעישנת לפני שהפסקת.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 7שבועות

דויד
    18/11/2012

תודה.אאמץ את המלצותיך בתקווה שאצליח להתעלות.ברור לי מעל לכל ספק שאיני רוצה לשוב ולעשן,אבל ה"קריז" כמו משכיח הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש עתיד

שי
    20/11/2012

גם אני עישנתי המון שנים, כל יום הייתי מעשן קופסא, לפעמים אפילו היו תקופות של קצת יותר מזה, מגיל 18 כמעט עשרים שנה. אף שיטה שניסיתי להפסקת עישון לא החזקתי בה יותר מכמה ימים. הכי הרבה שהייתי מחזיק זה היה שבוע וחזרתי לעשן עד שאשתי שלחה אותי למכון של תומר סקר, עשתה לי הפתעה ופשוט הביאה אותי לשם יום אחד. מתנה ליום הולדת. בטיפול הרגשתי גלי חום עם רעידות בקצות האצבעות שלא ממש הבנתי. אבל כשיצאתי מהטיפול איך שהתקרבתי אל מעשנים הריח דחה אותי ונגעלתי. היום אני כבר כמה חודשים בלי סיגריות, נושם, משחק עם הילדים שלי בלי שיתרחקו ממני מהריח. מעשן לשעבר סופסוף!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו