רמי שלום,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמי שלום,
    אמיר
    08/03/2008

אני עדיין לא קראתי את הספר או שמעתי על השיטה שלכם אבל אני מאוד סקפטית.
    עישנתי 11 שנה והלכתי למטפל מסוים והפסקתי. חמש שנים לא עישנתי. הייתי בטוחה שאני מעבר לזה. למרות שתמיד רציתי לא העזתי. עברתי גם משבר גדול במשך חמש השנים האלו ולא נגעתי .
    היה לי מאוד קשה להפסיק, רעדתי, בכיתי, הזעתי, הייתי סופר עצבנית אבל אחרי שבוע עבר.
    ובכל זאת ולמרות הכל חזרתי. מסיגריה אחת כמובן... אז איך אני ערבה לעצמי שזה לא יקרה לי שוב. אני אבוא ואתעודד ואתחזק ואקח עוד פעם החלטה ועוד חמש שנים שוב אחזור? ברור לי שאתה לא יכול לערוב לי במקום עצמי אבל יש לך איזהשהוא עידוד שונה? לכן אני מאוד סקפטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמי שלום,

הוספת תגובה

• להשאר לא מעשן

רמי רומנובסקי
    08/03/2008

מיכל שלום,

אני שמח שאת סקפטית ומברך על כך. חשיבה ביקרותית היא דבר חשוב באופן כללי ובאופן ספציפי בתהליך הפסקת העישון בשיטת אלן קאר.
    חווית ההפסקה שאת מתארת שונה באופן מהותי ממה שעובר על מרבית האנשים שמגיעים לסדנה.
    רובם לא סובלים משום תופעות לואי כלשהם.
    בשונה משיטות אחרת מטרתה של שיטת אלן קאר היא ליצור שינוי תפיסתי. אף כדור או מטפל לא עוסקים בתפיסה, רובם שמים דגש על ההבט הגופני.
    ברגע שנוצר שינוי תפיסתי והדרך בה את חושבת על סיגריות משתנה, אין לך שום סיבה לחזור לעשן, אפילו לא סיגריה אחת.
    כמובן שאין לנו 100% הצלחה והשיטה תעבוד עבורך רק אם תקפידי על ההוראות הפשוטות שניתנות בסוף הסדנה.
    אם התקופה שבה לא עישנת היתה לך קשה במעט ואם הרגשת שאת מחזיקה את עצמך מלעשן במשך חודשים רבים אז אני יכול להבטיח לך שהחוויה שתחווי אצלנו היא שונה.
    בכל מקרה אנו מספקים אחריות למספר חודשים והבטחה להחזר כספי אם לא תפסיקי, מעבר לכך נשמח לתמוך בך בכל נקודת זמן כדי שתאשרי לא מעשנת מאושרת לתמיד!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הסברתי נכון

אמיר
    08/03/2008

" עברתי משבר גדול" הכוונה למשבר אישי שאפילו בגללו לא חזרתי לעשן. דווקא אחריו ב"תקופת הרגיעה" חזרתי וזה מה שמרגיז אותי מכל..
    התופעות שתיארתי לקחו רק שבוע.
    אבל, נראה לי שננסה, הכסף שהסיגריות ימשיכו לעלות לי בטוח יותר ממה שאני אשלם לכם.
    איך יוצרים קשר והאם צריך לקרוא את הספר לפני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יצירת קשר

רמי רומנובסקי
    08/03/2008

הי מיכל,

הדרך ליצירת קשר היא הוא באמצעות הטלפון
    03-5467771
    לשאלתך: אין צורך לקרוא את הספר לפני הסדנה

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו