מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקתי לעשן לפני 3 ימים .אבקש טיפיםאיקו27/01/2013
אני מעשן 40 שנה מעל חפיסה ביום. האמת אהבתי לעשן. ביום חמישי האחרון לקראת
חצות אזלו לי הסיגריות אמרתי לעצמי נמאס לי להיות תלוי ומשעובד לסיגריות.
בקיצור יצאתי לקראת חצות לבלות לא יכול להיות שאני בלי סיגריות
כך גם בשבת נפגשתי אם חברים שרובם מעשנים . קשה לי מאוד אבל יש החלטה ואני
מקווה לכבד אותה .חברים אם יש לכם הצעות או טיפים מחברים שהפסיקו לעשן.
אשמח לקבל תגובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקתי לעשן לפני 3 ימים .אבקש טיפים - תגובה
רמי רומנובסקי27/01/2013איקו שלום,
קודם מזל טוב על ההפסקה
כמה טיפים לדרך...
א. קח בחשבון שבשבוע הראשון אתה עלול להרגיש גמילה מניקוטין - תחושה של ריקנות שדומה לרעב, צורך לעשות משהו עם הידיים או פשוט תחושה של "בא לי סיגריה" נסה לדמיין שיש לך בתוך הגוף תולעת טפילה שניזונה מניקוטין. ברגעים אלו היא גוססת ומתחננת לקבל את המנה שלה, אם תתן לה סיגריה אתה תחזיר אותה לחיים, אם תרעיב אותה היא תמות.
ב. שזכור שאין כזה דבר "רק אחת" - סיגריה אחת תחזיר אותך לקופסא/שתיים ביום ואין כזה דבר לעשן פחות, זה לא מחזיק ואין לך אפשרות לעשן פחות
ג. תעד את כל מה ששנאת בעישון בצורה כמה שיותר מפורטת, תשאיר את הרשימה הזו עליך ובכל פעם שתפקפק בהחלטתך תסתכל על זה ותזכור מה שנאת - ככל שיעבור זמן כך תשכח את זה.
ד. הכי חשוב - אל תטיל ספק בהחלטה שלך, החלטת להפסיק לעשן ולא משנה מה יקרה אתה לא חוזר לזה, זה הכי חשוב מהכל וזה מה שהופך את ההפסקה לקשה או קלה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה !!!
אסי31/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקתי לעשן לפני 3 ימים .אבקש טיפים - תגובה
משה רוימי31/01/2013שלום איקו,
עסוק כמה שפחות בנושא העישון, כל מחשבה שמעניקה לעישון יחס חיובי רק מקשה על תהליך הגמילה שבבסיסו הוא רגשי ולא באמת פזיולוגי. שנן כל הזמן שקיבלת החלטה לא על הפסקת עישון, אלא על בחירה בחיים, מימוש היכולת והפוטנציאל שלך כמי שנלד ונועד לגדולה. הכנס לשגרת החיים החדשים פעילות גופנית שאתה אוהב, אוכל בריא ומזין ולא פחות חשוב, חוויות שירוממו את הנפש ויעצימו בך את האושר והשמחה. פרגן לעצמך במתנות, המעט לשוחח על הנושא עם אחרים, אל תתרברב, אל תספור את הימים ואל תאבק או תילחם בדחף אם הוא יבוא, פשוט זכור שקיבלת החלטה שמכאן ואילך לעולם לא תעשה משהו שיחסום אותך מלהצליח ולממש את החלומות שלך, להיות אדם בריא, עם ביטחון כלכלי ומאושר עם האנשים שיקרים לך ושאתה יקר להם. ההחלטה שקיבלת מעידה על תבונה, בגרות וחוכמה וככל שתתמיד בדרך החדשה, תזכה באמת להזדמנות להשיג הישגים בעלי משמעות. עישון הוא ההיפך הגמור מצמיחה, התחדשות והצלחה ואין אך סיבה הגיונית להצטער או לחוות סבל מכך שבחרת לחיות במלוא מובן המילה. המשך להצליח יישר כח ואם תזדקק לחיזוק אל תהסס, אנחנו כאן בשבילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)