מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שאלהאמיר11/03/2008
מה הערך המוסף של הסדנה מעבר לקריאת הספר?
הגעתי כבר לעמוד 100 ומהלחץ אני חושב שעישנתי יותר כשקראתי מהרגיל. ספר מאוד מטריד. הוא פגש אותי אישית פעם שהוא יודע הכל?
בוא נראה מה יקרה בסוף. ובמה הסדנה תיתן יותר?
הספר אחלה למי שלא הבין. בעמוד האחרון אני יהיה יותר חכם לגבי ההחלטה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות
אמיר11/03/2008הניק שלי התחלף עם בעלי. אני כתבתי את ההודעה האחרונה. מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדנת אלן קאר
רמי רומנובסקי11/03/2008שלום מיכל,
ייחודה של סדנת אלן טמון בדברים הבאים:
*זהו תהליך קבוצתי - יש משמעות רבה לדינמיקה הקבוצתית וכמו כן אנשים לומדים מנסיונם וחוויותיהם של אחרים
*הסדנה היא תהליך מבוקר וממוקד
*מנחה הסדנה הוא מעשן לשעבר שהפסיק לעשן באמצעות השיטה ומומחה בתחום הפסקת העישון, הוא עונה לשאלות אישיות של המשתתפים ומספק תמיכה נוספת לאחר הסדנה אם יש צורך
*אנו מוודאים הבנה וקליטה של החומר בעוד שבדרכים אחרות כל אחד מפרש את הדברים בצורה שלו
*המימד החוויתי והתקשורת הבין אישית משפיעים באופן משמעותי על אופן קליטת החומר, הבנתו והטמעתו
*אנו משלבים בסדנה דמיון מודרך מתוך מטרה לעבוד גם על התת מודע
*אנשים שנתקלים בקושי או חוזרים לעשן מוזמנים למפגשי חיזוק על מנת לוודא שיצליחו
*סדנת אלן קאר היא הדרך האפקטיבית ביותר כיום ליישום שיטת "הדרך הקלה להפסיק לעשן"
תראי איך את מסתדרת אם תצטרכי עזרה נוספת אנחנו כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)