מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבת אחת?דינה18/03/2013
מהי הדרך המומלצת להיגמל.. בבת אחת או בהדרגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבת אחת? - תגובה
משה רוימי18/03/2013שלום דינה, בסופו של דבר השינוי חייב להיות פנימי, כך שהעישון יפסיק להיות רלוונטי בחייך ולכן מה שחשוב זה שתהיי שלמה עם הבחירה בחיים חדשים חופשיים מהתלות בעישון וכשהרגע הזה יגיע, לא תזדקקי לא לכמה סיגריות בודדות ביום ואף לא לאחת. בפועל, כאשר תתחילי לחשוב במושגים חדשים, כמי שאינה מעשנת, הגוף שלך יתחיל להסתגל למצב החדש ובתהליך הזה בהחלט אפשרי שתעשני פחות סיגריות ממה שהיית רגילה עד לרגע הנכון שממנו והלאה לא תחזרי להזיק לגופך לעולם. את ורק את יודעת מה טוב בשבילך, הכי חשוב שתרגישי אושר ושמחה על השינוי ואל תעסקי יותר מידי אם זה טוב או לא טוב לעשן קצת או הרבה כי אין באמת הבדל, פעלי לפי מה שאומרים לך האינסטינקטים ואם הגעת למסקנה ההגיונית ביותר שאין יותר מקום לעישון בחייך, חזרי על המשפט הזה שוב ושוב עד שיהפוך להיות מציאות, בלי לחץ ובלי אף צורך במניפולציה חיצונית. כך לפחות אני מאמין שצריכה להיות גמילה נכונה מעישון, כך אני הפסקתי וכך אני מדריך את מי שמבינים שהשינוי האמיתי הוא מבפנים. המון הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, אני חושבת שאם את עושה את זה
נטליקי27/03/2013לבד בכוחות עצמך - זה הכי טוב,
וזה כבר את תחושי על עצמך אם עדיף לאט או בבת אחת, מבחינה בריאותית למרות שחלק מרננים שאסור בבת אחת כי זה מסוכן - זה שטויות, יותר מסוכנת כל סיגריה שלוקחים.
אני נגמלתי עם אברהמסון, אחריי שבוע שהייתי אצלם היה לי קצת קושי והם המליצו לי על טיפול נוסף, בגלל שזה טבעי ובגלל שלא הצלחתי לבד, בכל מקרה מאחלת לך בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)