לא מצליח לעשות את הסוויץ נשבר לי!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליח לעשות את הסוויץ נשבר לי!!!
    אספי
    13/05/2013

הי
    אני בן 35 מעשן כבר 18 שנה אני סובל סובל מהסיגריות מנסה כמעט כל דבר
    המון אנשים מסביבי הפסיקו, אני באמת מתעב את הסיגריות ומת לגמור עם זה אבל משהו בראש לא משתחרר, גם כשאני מרגיש שהנה הפעם זה זז אחרי כמה שעות אני נשבר ולא משנה אם יש עלי קופסא או לא.
    אני מבין שזאת מפלצת הניקוטין הקטנה אבל יש רגעים למשל בבית שמרגע שאני מגיע יכולים לעבור שעות ארוכות או אפילו לילה בלי תסמינים. מן הרס עצמי שכזה. דווקא השיטה של רמי מדברת אלי אני מנסה לחשוב חיובי אבל אחרי זמן בלי סיגריה למרות ההבנה שהיא לא נותנת כלום המחשבה שלי מתערפלת אני נהיה מנותק כאילו חתכו לי חוט חשמלי בראש ואז אני מעשן המחשבה מתבהרת שוב אבל אני מתמלא ברגשות אשם וסלידה עצמית ככה אני מעביר כבר כמה חודשים טובים. נכנסתי למעין לופ שכשאני מעשן לא משנה מתי אני שונא את עצמי וכשאני מפסיק אני מתקשה מאוד כאשר כל המחשבות רק בכיוון סיגריה וכמה שאני מנסה לחשוב חיובי זה לא מצליח ואז אני נכשל שוב ושוב ושוב. די כבר!!!!!!!!
    נשבר לי אני לא מרגיש טוב עם שני המקרים הלוו וזה גורם לי קונפליקט אני כבר משתגע.
    אם מישהו יכול בבקשה לתת עצה או תובנה איך לשבור את המצב אני סופר אודה לו מדיטציות היפנוזות אנרגיות מחשבות חיוביות הכל עשיתי זה תהליך שלי אבל אולי יש משהו פרקטי שאני מפספס ובגלל זה אני תקוע
    HELP S.O.S

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מצליח לעשות את הסוויץ נשבר לי!!! - תגובה

רמי רומנובסקי
    16/05/2013

אספי שלום,

השיטה היא לא שלי אלא של אלן קאר ואגב היא ממש לא מבוססת על חשיבה חיובית אלא על הבנה של מנגנון ההתמכרות.
    נראה לי שיש מספר דברים שמכשילים אותך:
    - למרות שאתה אומר שאתה לא מוותר על כלום עדיין נראה שיש תחושה של ויתור
    - יש לך ספק לגבי ההחלטה אתה כל הזמן מתחיל להפסיק לעשן וחוזר ברגע שלא יהיה לך ספק שלא משנה מה יקרה לא תחזור לעשן כבר יהיה לך יותר קל
    - הכי חשוב: אתה לא ממלא אחר ההוראות, גמילה מניקוטין לוקחת כמה ימים במקום להרעיב את המפלצת אתה עושה לה דיאטה לכמה שעות ואז מקל עליה בבת אחת
    כל זה מייצר אצלך המון חוויות של כשלון ופוגע בתחושת המסוגלות שלך.
    זה כמו לרוץ מרתון וכל פעם להגיע לקילומטר ה 41 ולהרגיש שאתה לא רואה את הסוף ואז שוב לצאת כמה זמן אח"כ לאותו מרוץ מהתחלה - בקיצור מייאש.

נסה לחשוב וליישם את הטיפים שקיבלת כאן ואם זה לא עוזר כדאי להעזר במסגרת מקצועית זה לא רק יהפוך את ההפסקה להרבה יותר קלה אלא גם יעלה באופן משמעותי את הסיכוי שזה יהיה לתמיד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו