מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה... יוצאת מדעתי...מיטל13/07/2013
שלום רב,
אני בת 30 והפסקתי לעשן לפני שבוע. קראתי כל מיני כתבות על נזקי העישון מתוך מטרה להפחיד את עצמי וזה עזר- אני לא מעשנת כבר שבוע!
אני לא רוצה לחזור לעשן... לא רוצה לקבל סרטן, COPD, להרוס את השיניים עוד יותר, לבזבז כספים, להרוס את עור הפנים, לעבור אירוע מוחי, התקף לב וכו וכו וכו.
על מנת לא לעלות במשקל אני אוכלת ירקות, נמנעת ממזונות משמינים ושותה המון מים.
הבעיה היא... שאני לא מפסיקה לחשוב על זההההה...
אני חושבת כל הזמן על העישון ועל הגמילה...
איך בא לי לעשן וכמה כיף היה לעשן ומצד שני איזה כיף שאני לא מעשנת ומצילה את עצמי מכל מיני תופעות ומחלות...
אני כל היום חושבת על הנושא הזה ולא מצליחה לעשות דברים אחרים...
אני חושבת שהחלפתי את ההתמכרות לסיגריות בהתמכרות אחרת- במחשבות אובססיביות על עישון ועל גמילה...
אנא את עזרתכםםםםםם- רוצה לצאת באמת לחופשי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבין אותך
משה29/07/2013וואי מיטל אני ממש מבין מה את עוברת..
אם לא חזרת לעשן בינתיים (עכשיו ה-29 עברו שבועיים מאז הפוסט שלך) אז אני לא מבין איך עשית את זה ככה עם כל הצרצרים בראש...
ואם חזרת לעשן אז אני ממש ממש מבין אותך ומחזק אותך שזה בסדר ותלמדי מההפסקה שעשית כמה שיותר! זה לא היה לחינם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)