מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מעשן בפעם ה1000משה28/07/2013
עישנתי 15 שנה. וב-5 שנים האחרונות נאבקתי להפסיק. לא אהבתי לעשן ומאוד הפריע לי ולכולם. קראתי את הדרך הקלה איזה 5 פעמים, הייתי בטיפול לייזר, בסדנה של אלן קאר והייתי באימון של משה רוימי. כולם היו הצלחה במובן שההפסקה עצמה פיזית הייתה קלה אבל הראש עדיין מעשן. וככה אחרי כל טיפול הייתה הפסקה קלה ומוצלחת ואחכ נפילה קשה כשנכנסתי לאיזה מצב קשה.
בשנה וחצי האחרונות החלטתי לנסות ללמוד ולחשוב בעצמי על הנושא. ולא קראתי יותר מדי (רק את הספר "להיות חופשי מעישון" , חלקים נבחרים מהספר של אלן קאר והתכנים שמשה רוימי נתן לי בזמנו). והחלטתי לעשות את הבלתי אפשרי.
כל מי שדיברתי איתו ובאמת "הפסיק לעשן" בכיף עשה את זה כי משהו קרה בו. החלטתי שאם זה לא קורה לי מעצמו אני גורם "לזה" לקרות. והתחלטתי באמת לחשוב הרבה מאוד זמן והשקעתי הרבה מאמץ לספוג אלי את כל הידע הזה. זה לא ידע ריאלי בראש זה ידע שריר, ידע תת מודע שרק חזרה מרובה יכולה באמת לשנות.
מה שהבנתי מכל הסיפור הזה שמכל נפילה לומדים, כל הטיפולים עוזרים במשהו (גם אם לא מיד אז לטווח הארוך) ושאם לא מוותרים אז אפשר. הדבר הכי נורא זה לוותר. הרעיון של לוותר על עצמך ולהתעורר עוד 25 שנה בבית חולים נשמע לי מזעזע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מעשן בפעם ה1000 - תגובה
רמי רומנובסקי30/07/2013משה כל הכבוד על ההתמדה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)