לא מעשן בפעם ה1000

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מעשן בפעם ה1000
    משה
    28/07/2013

עישנתי 15 שנה. וב-5 שנים האחרונות נאבקתי להפסיק. לא אהבתי לעשן ומאוד הפריע לי ולכולם. קראתי את הדרך הקלה איזה 5 פעמים, הייתי בטיפול לייזר, בסדנה של אלן קאר והייתי באימון של משה רוימי. כולם היו הצלחה במובן שההפסקה עצמה פיזית הייתה קלה אבל הראש עדיין מעשן. וככה אחרי כל טיפול הייתה הפסקה קלה ומוצלחת ואחכ נפילה קשה כשנכנסתי לאיזה מצב קשה.
    בשנה וחצי האחרונות החלטתי לנסות ללמוד ולחשוב בעצמי על הנושא. ולא קראתי יותר מדי (רק את הספר "להיות חופשי מעישון" , חלקים נבחרים מהספר של אלן קאר והתכנים שמשה רוימי נתן לי בזמנו). והחלטתי לעשות את הבלתי אפשרי.
    כל מי שדיברתי איתו ובאמת "הפסיק לעשן" בכיף עשה את זה כי משהו קרה בו. החלטתי שאם זה לא קורה לי מעצמו אני גורם "לזה" לקרות. והתחלטתי באמת לחשוב הרבה מאוד זמן והשקעתי הרבה מאמץ לספוג אלי את כל הידע הזה. זה לא ידע ריאלי בראש זה ידע שריר, ידע תת מודע שרק חזרה מרובה יכולה באמת לשנות.
    מה שהבנתי מכל הסיפור הזה שמכל נפילה לומדים, כל הטיפולים עוזרים במשהו (גם אם לא מיד אז לטווח הארוך) ושאם לא מוותרים אז אפשר. הדבר הכי נורא זה לוותר. הרעיון של לוותר על עצמך ולהתעורר עוד 25 שנה בבית חולים נשמע לי מזעזע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מעשן בפעם ה1000

הוספת תגובה

• לא מעשן בפעם ה1000 - תגובה

רמי רומנובסקי
    30/07/2013

משה כל הכבוד על ההתמדה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו