מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוגגת 4 חודשים ללא עישוןמעשנת לשעבר14/08/2013
האמת שברגע שמפנימים את מה שהספר מבקש להבהיר זה באמת אפשרי
אני רואה אנשים סביבי מקנאים בי בזמן שהם לוקחים סיגריה במבט עצוב כל כך.
ואני, לא רק שלא רוצה, אני גם לא פוחדת להסתכל לסיגריה בחום של הטבק ולסנן : "מטונפת...."
ארבע חודשים, עם עזרה של ספורט - וזה אפשרי.
אני שחייתי בשביל לעשן - לא זוכרת שעישנתי אי פעם - אם אני יכולה כל אחד יכול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייי
רונית09/02/2014אני רק יומיים מתחילת הטיפול להפסקת עישון, כמה זמן יש תא ההרגשה הרייקנית ללא סיגריה , פיזית לא כואב רק נפשית , השינוי גורם לי לדיכדוך נפשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן?
מעשנת לשעבר10/02/2014זו אולי תשמע קלישאה אבל הדרך היחידה להיכשל בתהליך זה אם את תיקחי סיגריה ותדלקי אותה.
ברגע שתפנימי שהסגריה לא תורמת לכלום בחיים אלא רק סם, יהיה לך קל להתמודד עם תסמיני הגמילה.
תחשבי על זה שכמו שאין לך צורך בכוסית ויסקי בבוקר (כמו מי שמכור לאלכוהול) וכמו שאת מרגישה צורך(כמו מי שמכור לקוקאין), כך גם לא יהיה לך צורך ברגע שהגוף מתנקה.
אני מאוד ממליצה על ספורט, במיוחד פעילות אירובית אחרי מספר פעמים זו הופכת להיות ההתמכרות החדשה שלה.
צאי להליכה מהירה כל ערב, מוזיקה שאת אוהבת חומרים שישתחררו לך במוח יסייעו לך להתמודד עם הגמילה.
זה תהליך , כך שלא נכון לקבוע זמן , אבל הרוב מעידים על חודש חודשיים ואת מקבלת חיים חדשים וטובים.
כשאני זרקתי את הסיגריה האחרונה נשבעתי שלא משנה מה אני לא מעשנת יותר.
וכך עד היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)