מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למרות הכל- עדיין קיימים תסמני גמילהריקי27/03/2008
היי רמי, אני חייבת לציין שבכל פעם שאני נתקלת ב"דרך הקלה" אם זה במאמרים או בספר שכמובן רכשתי כבר לפני כמעט שנה. אני מתחברת למה שכתוב בספר ונראה לי שאחרי שקראתי את הספר בפעם העשרים גם הצלחתי להפנים את ה"תרמית הגדולה" של הסיגריות.
רק דבר אחד מפריע לי: "התולעת הקטנה" - כלומר תסמיני הגמילה - אינה חסרת משמעות או מינורית כפי שאתם טוענים. הגוף עובר שינוי ואני כל כך מכורה לניקוטין עד שאני מגיעה למצב של רעידות בכל הגוף אם אני לא מעשנת.בימים אלו אני מנסה שוב להפסיק לעשן ואני משתדלת למלא אחר רוב ההוראות בספר, ולצערי אני לא מצליחה להמנע משימוש במסטיק ניקורט מידי פעם במהלך היום.
ההתמכרות הזו לניקוטין בין אם זה במסטיק ובין אם זה בסיגריה - ממש מתסכלת ומדאיגה אותי - הפכתי לעבד לחומר הנוראי הזה וחשבתי אולי בכל זאת, יש לך טיפים להתמודדות עם תקופת הגמילה עצמה.
דרך אגב - אני מעשנת 13 שנה - והייתי מאוהבת בסיגריות - עד שנתקלתי בספר שלכם לפני שנה ומאז אני מנהלת עם הסיגריות יחסי שנאה-תלות-תשוקה.
מה עושים? לא מסוגלת לעבור את הגמילה הפיסית!!!!????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך הקלה
רמי רומנובסקי27/03/2008אני שמח לשמוע שהתחברת לספר ולרעיון.
אנשים רבים מתחברים לספר ולמרות זאת לא מצליחים להפסיק. עישון הוא סוג של מלכודת או מבוך ועל מנת להשתחרר ממנו יש צורך במפה של המבוך. אם לא הבנת את אחת ההוראות או לא מילאת את כולן אז לכל השאר אין שום ערך את עדיין תשארי תקועה במלכודת.
תופעות הלוואי שתיארת כמו רעידות וכיו"ב, הן לרוב תופעות פסיכוסמטיות או שהן תוצאה של העובדה שאת עדיין צורכת ניקוטין.
לאור כל מה שתיארת אני יכול להמליץ על 2 דברים:
1. להפסיק להשתמש בתחליפי ניקוטין - הם רק מקשים על העניין
2. אם את עדיין מתקשה הדבר הטוב ביותר שתוכלי לעשות זה להשתתף בסדנה. חלק גדול מהמשתתפים הם קוראי הספר.
הסדנה היא הדרך האפקטיבית ביותר ליישום שיטתו של אלן קאר והיא עובדת ברבדים שהספר לא עובד בהם. אני בטוח שבמהלך הסדנה ועם הליווי הצמוד של צוות המומחים שלנו לא תתקלי בקשיים שאת מתארת.
בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)