איך לתמוך בבעל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לתמוך בבעל?
    רות
    30/03/2008

שלום וברכה!
    בעלי מנסה להפסיק לעשן בעזרת מדבקות niquitin , הוא מחזיק מעמד כבר 4 ימים! אבל אני מרגישה שהוא זקוק בתמיכה ברמה רגשית. כצת קשה לי להבין מה הוא מרגיש. מה אני יכולה לעשות בישבילו ובישביל כל המשפחה כדי שיפסיק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לתמוך בבעל?

הוספת תגובה

• תמיכה בנגמלים ותחליפי ניקוטין

רמי רומנובסקי
    31/03/2008

רות שלום,

אני יכול להבין את הקושי שלך ובעיקר את הרצון לעזור לבעלך.
    חשוב להבין שהפסקת עישון זה תהליך אישי ולפעמים הדבר הטוב ביותר לעשות הוא לא להתערב, לגלות סבלנות ואורך רוח. אין צורך לשנות את המנהגים וההרגלים היומיומיים. ואם בעלך ייוועץ בך חשוב להזכיר לו שהמצב שלו רק משתפר ולא נהיה יותר גרוע.

ברמה המקצועית אינני ממליץ על שימוש בתחליפי ניקוטין בשום צורה, לטעמי הם רק מקשים על הגמילה, אם בעלך לא יסתפק בהם הייתי מעודד אותו לא להרים ידיים אלא להעזר במסגרת מקצועית כלשהי.
    תחליפי הניקוטין אינם מטפלים בקושי האמיתי בהפסקת עישון וזהו הקושי הנפשי, רק הבנה של מנגנון ההתמכרות מאפשרת להשתחרר ממנה והבנה זו היא לרוב פועל יוצא של תהליך מסודר ומבוקר המונחה על ידי אנשי מקצוע.

בכל מקרה אנחנו כאן כדי לעזור גם לך וגם לבעלך, אל תהססו לפנות אלינו בעוד שאלות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו