שבועיים לאחר סדנת אלן קאר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבועיים לאחר סדנת אלן קאר
    אילה
    21/11/2013

שלום רב,

אני שבועיים לאחר הסדנא, ללא עישון. אכן ארבעת הימים הראשונים היו קצת קשים (בפירוש קצת...) והיום אני כמעט ולא זוכרת שעישנתי! אז תודה.
    יחד עם זאת, מאז הפסקת העישון יש לי נדודי שינה, כאבי בטן (גזים וכו') וחוסר ריכוז מוחלט בעבודה. אני עצמאית שעובדת בכתיבה ופשוט לא מסוגלת לכתוב מילה. קראתי שאלו הם תסמינים אופייניים ואודה אם תוכל להרגיע אותי ולציין פחות או יותר מתי הכל יעלם ואוכל לחזור לעבודה תקינה ולשינה בריאה.

שוב חוזרת ומציינת שמההיבט של הגמילה אני במקום מאד טוב ונכון לימים אלו הסיגריות מאחורי בגדול!

תודה,

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבועיים לאחר סדנת אלן קאר

הוספת תגובה

• שבועיים לאחר סדנת אלן קאר - תגובה

רמי רומנובסקי
    24/11/2013

אילה היקרה

כלקוחה של אלן קאר אני ממליץ שתפני למשרדים שלנו לתמיכה טלפונית
    באופן כללי חשוב לציין שאחרי שמפסיקים לעשן יתכנו כמה שינויים אבל על כך אמר אלן קאר ש:"כל סוג של אי נוחות שאת עלולה להרגיש הוא לא בגלל שהפסקת לעשן אלא בגלל שעישנת ובכל מקרה זה זמני ויעבור"

כשמפסיקים לעשן נהיים יותר ערניים זה טבעי, אני מאמין שתתרגלי לישון פחות ושתוך זמן קצר מחזור השינה שלך יסתדר.
    בנוגע לכאבי בטן - האם שינית את התזונה שלך? חשוב להקפיד על אותם הרגלי תזונה ולא לקחת שום דבר לאכול במקום סיגריות, אם עדיין יש קושי פרוביוטיקה יכולה מאוד לעזור.
    בנוגע לכתיבה - את צריכה להתרגל לכתוב בלי סיגריות בהתחלה זה קצת מוזר אבל חשוב שתעשי זאת, כל פעם קצת יותר זמן מהפעם הקודמת ועם הזמן תבני לך הרגל חדש, אבל הכי חשוב שתמשיכי לעשות דברים רגיל אני מבטיח שאם לא תדאגי מזה יותר מדי את תראי שהכל לא רק יסתדר אלא אפילו ישתפר בהשוואה למצב שהיית בו לפני שהפסקת לעשן.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רמי ו..

אילה
    24/11/2013

לא פניתי לתמיכה מאחר ואיני זקוקה לתמיכה... כפי שציינתי אין לי שום בעיית התמודדות עם העישון אלא עם תופעות הלוואי. לא שיניתי דבר בתזונה - אני אוכלת מאד בריא ומתעמלת בקביעות (בעצימות די גבוהה). מאמינה שהכל יחלוף במהרה.

שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו