מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבועיים לאחר סדנת אלן קאראילה21/11/2013
שלום רב,
אני שבועיים לאחר הסדנא, ללא עישון. אכן ארבעת הימים הראשונים היו קצת קשים (בפירוש קצת...) והיום אני כמעט ולא זוכרת שעישנתי! אז תודה.
יחד עם זאת, מאז הפסקת העישון יש לי נדודי שינה, כאבי בטן (גזים וכו') וחוסר ריכוז מוחלט בעבודה. אני עצמאית שעובדת בכתיבה ופשוט לא מסוגלת לכתוב מילה. קראתי שאלו הם תסמינים אופייניים ואודה אם תוכל להרגיע אותי ולציין פחות או יותר מתי הכל יעלם ואוכל לחזור לעבודה תקינה ולשינה בריאה.
שוב חוזרת ומציינת שמההיבט של הגמילה אני במקום מאד טוב ונכון לימים אלו הסיגריות מאחורי בגדול!
תודה,
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועיים לאחר סדנת אלן קאר - תגובה
רמי רומנובסקי24/11/2013אילה היקרה
כלקוחה של אלן קאר אני ממליץ שתפני למשרדים שלנו לתמיכה טלפונית
באופן כללי חשוב לציין שאחרי שמפסיקים לעשן יתכנו כמה שינויים אבל על כך אמר אלן קאר ש:"כל סוג של אי נוחות שאת עלולה להרגיש הוא לא בגלל שהפסקת לעשן אלא בגלל שעישנת ובכל מקרה זה זמני ויעבור"
כשמפסיקים לעשן נהיים יותר ערניים זה טבעי, אני מאמין שתתרגלי לישון פחות ושתוך זמן קצר מחזור השינה שלך יסתדר.
בנוגע לכאבי בטן - האם שינית את התזונה שלך? חשוב להקפיד על אותם הרגלי תזונה ולא לקחת שום דבר לאכול במקום סיגריות, אם עדיין יש קושי פרוביוטיקה יכולה מאוד לעזור.
בנוגע לכתיבה - את צריכה להתרגל לכתוב בלי סיגריות בהתחלה זה קצת מוזר אבל חשוב שתעשי זאת, כל פעם קצת יותר זמן מהפעם הקודמת ועם הזמן תבני לך הרגל חדש, אבל הכי חשוב שתמשיכי לעשות דברים רגיל אני מבטיח שאם לא תדאגי מזה יותר מדי את תראי שהכל לא רק יסתדר אלא אפילו ישתפר בהשוואה למצב שהיית בו לפני שהפסקת לעשן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רמי ו..
אילה24/11/2013לא פניתי לתמיכה מאחר ואיני זקוקה לתמיכה... כפי שציינתי אין לי שום בעיית התמודדות עם העישון אלא עם תופעות הלוואי. לא שיניתי דבר בתזונה - אני אוכלת מאד בריא ומתעמלת בקביעות (בעצימות די גבוהה). מאמינה שהכל יחלוף במהרה.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)