קראתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קראתי
    טלי
    01/04/2008

הפנמתי, דפדפתי ולא עזר רק הספר, המחשבות עדיין נוטות לכיוון העישון, האם סדנא מועילה הרבה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קראתי

הוספת תגובה

• הסדנה והספר

רמי רומנובסקי
    01/04/2008

טלי שלום,

צר לי שהספר לא עזר לך, חלק גדול מהאנשים שמגיעים אלינו קראו את הספר ולא הסתפקו בו (כולל אשתי וחברים רבים נוספים), הדבר אגב נכון לכל מרכזי אלן קאר בעולם. במרבית המקרים הסדנה מצליחה במקומות שהספר לא עוזר.
    בניגוד להעברת ידע - הבנה זה תהליך פנימי שמתרחש אצל כל אדם, אנו משתמשים בסדנה בכלים ובטכניקות שמטרתם להבטיח הבנה, הטמעה ויישום של השיטה של אלן קאר.
    כמו כן אנו מספקים תמיכה שוטפת ומפגשי חיזוק למיעוט שנזקק לכך.
    בכל מקרה אין מה להפסיד, במקרה וזה לא יעבוד עבורך נחזיר לך את את כל עלות הסדנה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבסוטית מסדנת אלן קאר

freeforlife
    17/04/2008

לא יודעת מה קורה בסדנאות אחרות, גם אני לא האמנתי אחרי 30 שנות עישון שיכול להיות כזה דבר, קיבלתי המלצה מחברה לעבודה, הלכתי
    ואין לי מלים להודות לשיטה, רק
    לפתוח את הראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו