נזקי נרגילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזקי נרגילה
    עע
    22/01/2014

לפני כשנה וכמה חודשים הייתי מעשנת נרגילה לתקופה של כמה חודשים טובים, פעם- פעמיים בשבוע. נרגילה אחרונה הייתה לפני 7 חודשים (מעידה חד פעמים, הפסקתי כמה חודשים לפני). עשנתי עם חברים מן הסתם ככה שאני לא יודעת כמה זמן בדיוק עישנתי בכל פעם אבל אני מניחה שיחסית למעשני נרגילה אחרים לא הרבה.

זה לא השפיע על הכושר שלי ולא גרם לי לשיעולים וכו'. אם הפסקתי, מה הסיכויים שלי לחלות במחלה כגון סרטן? האם הם גבוהים? איך אני יכולה להוריד את הסיכון הזה?
    יש טעם לחיות עכשיו בפחד ויריאה מפני הנזקים שיבואו? או שהם נגרמים לרוב רק לאחר עישון של שנים ללא הפסקה.?

והאם עישון נרגילה פעם בשבוע מזיק יותר או פחות מעישון סיגריות יומיומי או שאין לזה תשובה מוחלטת?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזקי נרגילה

הוספת תגובה

• נזקי נרגילה - תגובה

רמי רומנובסקי
    26/01/2014

אין מה לדאוג בנוגע למה שנעשה, לגוף יש יכולת התאוששות והחלמה מפתיעה. אולם חשוב לזכור שמכיוון שטבק וניקוטין הם ממכרים לא ניתן לעשן פעם ב...אם תעשני עוד פעם את תחזרי לעשן באופן קבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו