מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני טמבלאסף20/05/2014
שלום
לפני חצי שנה הפסקתי לעשן אחרי מאמצים מרובים ובעזרת הסדנה של קופ"ח. להגיד שזה היה קל? זה שקר. אבל התמודדתי יפה ואפילו התחלתי להנות מהמצב כלא מעשן, כמובן שכל הסביבה שלי, אשתי והילדים היו מאושרים ושמחים וגם הביטחון העצמי, הדימוי העצמי עלו. בקיצור באמת טוב, אבל הסיגריות תמיד היו לי באיזשהו מקום בחלק האחורי של המוח מסתתרות ומאיימות לפרוץ ברגע החלש. והרגע הזה הגיע לפני שבועיים התחלתי עם סגריה פה ושם וזה הפך לשיטפון. קראתי את הדרך הקלה אבל כל העניין זה ההפנמה של הספר ולא ההבנה, כי הוא מובן לגמרי. בקיצור אני מבואס מהחיים, אין לי כסף כרגע להשקיע בסדנה.
יש איזה עצה טובה שיכולה לעזור במקרה הזה? אני באמת בקאנטים. פתאום כאילו שכחתי שעד לפני שבועיים הייתי לא מעשן שמח שהיום שלו מתנהל כמו בנאדם נורמלי. פתאום חזרתי להיות פחדן, שמפחד לחתוך את ההתמכרות למרות שכבר התנסתי בזה, עזרה בבקשה באמת הייתי רוצה סדנה אבל כיום אני לא מסוגל כלכלית לעמוד בזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני טמבל - תגובה
רמי רומנובסקי21/05/2014הי אסף
קודם אל תהיה כ"כ קשה עם עצמך, מעדת ולהבא תוכל ללמוד מהטעות הזו ולא לחזרו עליה, מצד שני גילית שזה יכול להיות הרבה יותר מהנה להיות לא מעשן (למרות שלטעמי הפסקת בכוח רצון ובמצב כזה עדיין יש תחושה של ויתור)
אם הספר לא עזר לך נסה לקרוא אותו שוב בזמן קצר תוך 3 ימים ויש סיכוי שהפעם זה יקלט.
אם לא תמיד יש את הסדנה ואם אתה מעשן אז את אותו סכום שתוציא על סיגיריות תוכל להשקיע בלהפסיק לעשן ללא סיכון כי יש לך אחריות מלאה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)