הפסקת עישון ובעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון ובעיות שינה
    גיא
    22/05/2014

הפסקתי לעשן לפני חודש אחרי ברונכיט קשה שהפיל אותי. הייתי מעשן 15 שנה לפחות קופסא ביום, עדיין כל יום הוא התמודדות קשה אבל אני נחוש שהפעם זה לצמיתות. הבעיה כרגע היא שאני לא ישן טוב בלילה מאז. מתעורר בארבע לפנות בוקר ומתחיל להתהפך וככה עד שבע שאני קם. מיותר לציין שזה מעייף אותי לכל היום. מה אפשר לעשות? האם זה אופייני לנגמלים מניקוטין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת עישון ובעיות שינה

הוספת תגובה

• הפסקת עישון ובעיות שינה - תגובה

רמי רומנובסקי
    22/05/2014

הי גיא

שמח לשמוע שהפסקת לעשן, בעיות שינה אינן סימפטום אופייני להפסקת עישון למעט אנשים שמשתמשים בתרופות גמילה שיש להן תופעות לוואי שונות ביניהם נדודי שינה.
    יחד עם זאת הפסקת עישון מעלה את רמת החמצן בדם מה שגורם לך באופן כללי להיות יותר עירני ופחות עייף.

אם אתה עדיין בהתמודדות ומרגיש בחוסר בסיגריות קרא את "הדרך הקלה להפסיק לעשן" של אלן קאר - כל הרעיון של השיטה הוא לא רק להפסיק לעשן אלא להפסיק לרצות, זה בהחלט יכול להקל עליך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כל כך אופייני

שלי
    28/05/2014

אבל אי אפשר להתווכח עם מה שאתה מרגיש ומה שזה גורם לך.. זו באמת התמודדות לא פשוטה. כדי להתמודד עם בעיות השינה תנסה לקחת לקטיום, זה תוסף טבעי שהכי חשוב לא ממכר כמו כדורי שינה כאלה ואחרים ויעזור לך לישון טוב בלילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו