טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 16 מעשן שנתיים בין 2-10 סיגריות ביום. אני מנסה להפסיק כבר שלושה חודשים אבל לא הולך לי. אבא שלי קנה לי היום מסטיקים ניקורט עם ניקוטין לגמילה מסיגריות יש לי שתי שאלות: 1.שאני מפסיק לעשן יש לי רצון לעשן נרגילה עם החברים כנראה משיעמום וגם כדי שיהיה לי מה לעשות,האם זה בסדר בתור התחלה לגמילה מסיגריות לעשן נרגילה? 2.אסור לעשן עם הניקורט מסטיקים?והאם נרגילה מותר עם הניקורט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עישון נרגילה זהה לעישון סיגריות. לא משנה באיזה צורה של טבק תשתמש כל עוד אתה ממשיך לעשן את ממשיך את ההתמכרות. על מנת להפסיק לעשן יש צורך להמנע לחלוטין מכל צריכה של טבק בכל צורה כולל נרגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד