מחליטה כל פעם מחדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחליטה כל פעם מחדש
    מיכל
    12/07/2014

היי
    רוצה מאוד להפסיק לעשן וכנראה רק המחשבה על זה מכניסה אותי לחרדה ומשם לסיגריה.
    הייתי בסדנה של אלן קאר, הכל ברור והגיוני אולם, לא מצליח ליפול לי האסימון. אם בבוקר אני מתעוררת ואין סיגריות באמתחתי, אני נכנסת לחרדה. אלו לא תסמיני גמילה מכיוון שאני לא מצליחה להביא את עצמי למקום הזה.
    יש לי סיכוי??? יש לדעתכם דרך לאנשים מיוחדים כמוני שמרגישים שהם באמת רוצים אבל לא מצליחים להביא את עצמם למקום הזה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחליטה כל פעם מחדש

הוספת תגובה

• מחליטה כל פעם מחדש - תגובה

רמי רומנובסקי
    14/07/2014

מיכל שלום,

אם היית בסדנה ולא הפסקת אנא פני אלינו ונרשום אותך למפגש חיזוק, יש אנשים שצריכים כמה פעמים עד שהאסימון יורד להם סופית.

בהצלחה

רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיכל
    15/07/2014

יכול ליפול לי האסימון עדיין? כמה אני יכולה לטחון לעצמי את הראש בעניין ועדיין להמשיך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

רמי רומנובסקי
    15/07/2014

מיכל היקרה ברור שיכול לרדת האסימון, אל תטחני לעצמך את הראש :) תני לנו לעשות את העבודה, פשוט תרשמי למפגש חיזוק

בהצלחה

רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו