חזרה לסיגריות אחרי 3 שנים הפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לסיגריות אחרי 3 שנים הפסקה
    מיטל
    19/09/2014

שלום,

לפני 3 שנים הפסקתי לעשן, קראתי את הספר של אלן קאר וזה עבד כמו קסם בלי ייסורי גמילה או השתוקקות לסיגריה פשוט כיביתי את הסיגריה האחרונה ולא ראיתי אותה שוב ככה במשך 3 שנים.
    לפני כמה חודשים חברה גלגלה לידי סיגריה ואמרתי שגם אני רוצה אחת ומאז כבר כמה חודשים זה שאכטה פה ושם ועכשו אני מרשה לעצמי 2 סיגריות ביום. המחשבות על זה שזה שוב בחיים שלי ומעסיק אותי והיום עישנתי את השנייה בסביבות 1 בצהריים והקושי להמשיך את היום עם התשוקה.. אני שואלת את עצמי למה עכשו זה לא קל כמו אז להפסיק אפילו שאני עוברת על הספר שוב. מתוסכלת! אני יודעת שאני חייבת לנתק ולהמשיך בלי אבל אז הקול הזה בראש שאומר מזה שתיים ביום עולה ומפיל אותי שוב. אשמח לעצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי מיטל אצלי דווקא

רננה
    22/09/2014

הספר לא עזר, קראתי וחיכיתי וזה עדיין לא גרם לי להפסיק, האמת שהרגשתי קצת מאוכזב.
    כל הכבוד לך שהחזקת מעמד שלוש שנים. זה לא מובן מאליו.
    אני כרגע מנסה שוב להפסיק, אשתי סיפרה לי שקראה שעשו בארץ מחקר על תוסף אומגה 3 950 וראו שזה יכול לעזור, אני כנראה אנסה כי נראה שאין מה להפסיד. שמעת על זה משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן שמעתי

מיטל
    22/09/2014

שמעתי רשם על זה כאן בפורום אבל לקחתי בעבר אומגה 3 במינונים גבוהים ולא זכור לי שזה עשה משהו מהבחינה הזו.
    לספר יש קסם לפעם אחת כנראה ואז הוא כבר לא אפקטיבי והסדנא מאוד יקרה.
    כרגע אני מעשנת 3 ליום שהתחיל משאכטות עלה לאחד ואז שתיים והיום מצאתי את עצמי מעשנת 3 וזה גורם לי להרגיש נורא עם עצמי. לא חשבתי שאני יחזור לעשן כשהפסקתי.
    קצת מרגישה אבודה עכשו.. לא כייף בכלל.
    בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה :) לשנינו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו