מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לסיגריות אחרי 3 שנים הפסקהמיטל19/09/2014
שלום,
לפני 3 שנים הפסקתי לעשן, קראתי את הספר של אלן קאר וזה עבד כמו קסם בלי ייסורי גמילה או השתוקקות לסיגריה פשוט כיביתי את הסיגריה האחרונה ולא ראיתי אותה שוב ככה במשך 3 שנים.
לפני כמה חודשים חברה גלגלה לידי סיגריה ואמרתי שגם אני רוצה אחת ומאז כבר כמה חודשים זה שאכטה פה ושם ועכשו אני מרשה לעצמי 2 סיגריות ביום. המחשבות על זה שזה שוב בחיים שלי ומעסיק אותי והיום עישנתי את השנייה בסביבות 1 בצהריים והקושי להמשיך את היום עם התשוקה.. אני שואלת את עצמי למה עכשו זה לא קל כמו אז להפסיק אפילו שאני עוברת על הספר שוב. מתוסכלת! אני יודעת שאני חייבת לנתק ולהמשיך בלי אבל אז הקול הזה בראש שאומר מזה שתיים ביום עולה ומפיל אותי שוב. אשמח לעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיטל אצלי דווקא
רננה22/09/2014הספר לא עזר, קראתי וחיכיתי וזה עדיין לא גרם לי להפסיק, האמת שהרגשתי קצת מאוכזב.
כל הכבוד לך שהחזקת מעמד שלוש שנים. זה לא מובן מאליו.
אני כרגע מנסה שוב להפסיק, אשתי סיפרה לי שקראה שעשו בארץ מחקר על תוסף אומגה 3 950 וראו שזה יכול לעזור, אני כנראה אנסה כי נראה שאין מה להפסיד. שמעת על זה משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן שמעתי
מיטל22/09/2014שמעתי רשם על זה כאן בפורום אבל לקחתי בעבר אומגה 3 במינונים גבוהים ולא זכור לי שזה עשה משהו מהבחינה הזו.
לספר יש קסם לפעם אחת כנראה ואז הוא כבר לא אפקטיבי והסדנא מאוד יקרה.
כרגע אני מעשנת 3 ליום שהתחיל משאכטות עלה לאחד ואז שתיים והיום מצאתי את עצמי מעשנת 3 וזה גורם לי להרגיש נורא עם עצמי. לא חשבתי שאני יחזור לעשן כשהפסקתי.
קצת מרגישה אבודה עכשו.. לא כייף בכלל.
בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה :) לשנינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)