לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה
    אנונימי
    05/04/2015

שלום רב,
    אני בת 32, מעשנת מגיל 16-17.
    בזמן האחרון עישנתי הרבה. אם פעם הייתי מסתפקת בקופסא ליומיים, אז בזמן האחרון זה קופסא ביום.
    כמו כן סובלת מעודף משקל.
    בימים האחרונים התחלתי להרגיש קשיי נשימה גם במנוחה. כשאני יושבת או שוכבת.
    הפסקתי לעשן. אבל אני כל הזמן חושבת שאולי כבר מאוחר מידי.
    אולי קשיי הנשימה הם ממחלה רצינית בריאות?
    אני בלחץ נוראי והלחץ הזה עוד יותר מקשה על הפסקת עישון.
    לפני חודשיים עשיתי בדיקות דם והמוגלובין היה גבוה. הרופאה אמרה שזה עקב העישון.
    ועכשיו כשהתחלתי להרגיש קשיי נשימה אני בחרדה נוראית.
    לפני שנתיים עשיתי סי טי ריאות שהיה תקין.
    אשמח לשמוע את דעתכם, פשוט לא מצליחה להירגע.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה

הוספת תגובה

• לחוצה - תגובה

רמי רומנובסקי
    05/04/2015

א' שלום

שמח לשמוע שהפסקת לעשן, את עוד צעירה וחבל שאת כ"כ מודאגת, ככל שמפסיקים לעשן בגיל מוקדם יותר כך הסיכון ללקות במחלות קשות יורד משמעותית.
    בכל מקרה בכל נקודת זמן הפסקת עישון היא טובה גם לאנשים שכבר נפגעו מהעישון, למרות שאני בכלל לא בטוח שזה המצב שלך.
    אני בטוח שככל שיעברו הימים ההרגשה הפיזית שלך תשתפר ואם את רוצה לשמור על המגמה החיובית של החלמה תזכרי לא לעשן "רק סיגריה אחת" כי אין כזה דבר ואם מסיבה כלשהי תראי שאת לא מרגישה טוב לכי לבדיקה.
    אבל קחי בחשבון שחלק גדול מהתחושות שלנו מושפעות מאיך שאנחנו מרגישים, נסי לקחת דברים יותר בקלות וטפחי לעצמך על השכם עשית דבר נכון רק תתמידי.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו