שאלה על מכוני עישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על מכוני עישון
    סיון
    10/04/2015

האם הם יעילים? אני לא מכיר אף אחד שהיה בהם וקורא ברשת על עקיצות, שאלן קאר לא עומדים במילה בענייני כסף, ושהטיפולים לא עוזרים. מישהו כאן ניסה וממליץ? אולי אצליח להבין יותר על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על מכוני עישון

הוספת תגובה

• שאלה על מכוני עישון - תגובה

רמי רומנובסקי
    12/04/2015

ינון שלום,

אני מבין את החשש שלך ואני כמובן לא ישמע לך אובייקטיבי כי אני עובד באלן קאר, אבל אני לא בטוח שזו הכתובת לקבל תשובה כי זה פורום לאנשים שעדיין לא הפסיקו לעשן.
    אתה רוצה לקרוא על אלן קאר גש לעמוד הפייסבוק של אלן קאר וקרא תגובות של לקוחות שהצלחנו לעזור להם וכאלה שלא.
    אנחנו לא מבטיחים 100% הצלחה אלא רק 90 ומבטיחים להחזיר את הכסף למי שלא מצליח לפי תנאי האחריות שלנו שמבוקרים ע"י אמון הציבור כך שאם מסיבה כלשהי יהיו לך טענות תוכל לפנות לאמון הציבור ולהיות מיוצג ע"י עורך דין שלהם מולנו ללא עלות.
    אבל זה לרוב לא קורה.

קח בחשבון שעד היום נעזרו בשיטה של אלן קאר למעלה מ 14 מיליון איש כך שיש הרבה מאוד אנשים שזה עזר להם.

בהצלחה בכל דרך שתבחר :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו