לא מצליחה להיגמל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להיגמל
    סיון
    22/04/2015

שלום לכולם, אני לא מצליחה להיגמל מעישון סיגריות כבר כמעט 20 שנה, שלוש קופסאות ביום, ומאוד מפחדת להמשיך עם ההרגל הזה. מרגיש שזה משפיע עליי פיזית וגם על הסביבה שלי והגיע הזמן, אבל לא אוכל לעשות את זה ללא הכוונה ועזרה ממומחה. האם מישהו כאן היה בטיפול של אלן קאר? איך זה עובד מה המדיניות שלהם והאם זה כדאי כספית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להיגמל

הוספת תגובה

• לא מצליחה להיגמל - תגובה

רמי רומנובסקי
    27/04/2015

סיון היקרה,
    תודה על פנייתך חשוב לי לציין כי אני עובד באלן קאר. את מוזמנת לבדוק את המידע שאני נותן לך וגם להכנס לאתר שלנו. עד היום נעזרו בשיטה למעלה מ 15 מיליון איש בעולם מתוכם עשרות אלפי ישראלים. הרעיון של השיטה הוא לבטל את הרצון לעשן בלי להתגעגע לסיגריות או לקנא במעשנים אחרים וזו ייחודה של השיטה שהיא לא רק מטפלת בתלות בניקוטין אלא מכוונת להביא את המעשן למצב שהוא לא רוצה לעשן בכלל.
    בכל המרכזים שלנו אנחנו נותנים אחריות להחזר כספי, התנאים הם פשוטים: רוב האנשים מפסיקים במפגש הראשון, אם מסיבה כלשהי לא הצלחת או שקשה לך תוזמני לשני מפגשי חיזוק, אם היית ב3 מפגשים סה"כ תוך 3 חודשים ולא הצלחת להפסיק תוכלי לקבל החזר כספי מלא. אנחנו הגוף היחיד בתחומו שנותן אחריות להחזר כספי ומפוקח על ידי "אמון הציבור". את יכולה גם להרשם לסדנה ולהגיע להתנסות עם עד אמצע הסדנה לא תרגישי שזה יכול לעזור לך את יכולה לצאת ולקבל זיכוי מלא, אם תשארי עדיין יש את האחריות.

אשמח לענות על כל שאלה נוספת

בהצלחה בכל דרך שתבחרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

סיון
    28/04/2015

תודה על התגובה, ראיתי שאינטרנט שאנשים מתלוננים שלא קיבלו את העלות של הסדנא מכם, כאלה שלא סיימו את הטיפול למרות שאמרו להם שיקבלו ואני רוצה לברר למה, זה שיקול מבחינתי. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

רמי רומנובסקי
    28/04/2015

היי סיון, אנחנו עובדים בארץ כבר לא מעט שנים עברו אצלנו עשרות אלפי אנשים, אנחנו גם עובדים עם החברות המובילות במשק ועוזרים לעובדים שלהם להפסיק לעשן. בכל חודש אנחנו מחזירים את הכסף ל 10% מהלקוחות.
    אני יכול להבטיח לך דבר אחד בפה מלא אין לקוח אחד שעמד בתנאי האחריות ולא קיבל החזר כספי מלא. האחריות היא לא רק שלנו אלא גם של הלקוח הוא מתחייב לתהליך ואנחנו מתחייבים להחזיר לו את הכסף אם הוא סיים את התהליך ולא הצליח. המטרה של האחריות היא לרתום את המעשן לתהליך ולא למכור לו את הסדנה.
    הבעיה היא שיש אנשים שלא לוקחים אחריות לא מגיעים לחיזוקים ואז מאשימים אותנו. בדיוק בגלל זה אנחנו עובדים עם אמון הציבור אם יש איזו מחלוקת או אי הבנה בנושא הזה את יכולה לפנות אליהם לקבל ייצוג ללא עלות של עו"ד מטעמם שיבדוק את הנושא מולנו עד שיגיע להסכמה מלאה של שני הצדדים.

רק חשוב שתזכרי דבר אחד אם את מגיעה אל תגיעי בגלל ההחזר הכספי תגיעי בגלל שאת צריכה עזרה להפסיק לעשן ואת מרגישה שזו השיטה שהכי מדברת אליך בגלל שהיא לוגית, בגלל שאין שימוש בתחליפים, בגלל שכל מי שעובד כאן מעשן לשעבר ומבין את מה שאת עוברת ובגלל שאת מחפשת דרך קלה, לא רק להפסיק לעשן אלא להפסיק לרצות לעשן.

יש עוד המון שיטות תבחרי את מה שהכי מדבר אליך העיקר תבחרי ותעשי עם זה משהו שום דבר לא מצדיק שתמשיכי לעשן אפילו עוד שבוע אחד.

בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו