מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנסה להפסיק ולא מצליח.חן05/06/2015
אני בן 24 כבר 13 שנה מעשן.
אני כרגע בסדנאת גמילה מעישון דרך הצבא. במהלך הסדנא נתנו לי אפשריות לכדורים צ'מפיקס וזייבן.
בהתחלה ניסיתי את הצ'מפיקס שתיתי את הכדור במשך 3 שבועות ולא היה לי השפעה כלל.
אחרי זה המנחה שלי בסדנא המליץ לי לעבור לזייבן. את הכדור הזה אני לוקח כרגע כשבוע וחצי
לאחר 3 ימים מלקיחת הכדור הראשון הרגשתי חוסר טעם מסיגריה וחוסר חשק.. אבל לאחר הזמן ההוא שלא היה לי חשק לסיגריה. איבדתי את ההרגשה וחזרתי לעשן את הכמות הרגילה.
השאלה שלי למה הכדורים צ'מפיקס והזייבן לא משפעים עלי, כמו שהם משפעים על שאר האנשים שנמצאים יחד איתי בסדנא (הם כבר הפסיקו לעשן בזכות הכדורים)
אני ממש רוצה להפסיק לעשן אבל אני חושש שאני יפול ברגע שאני אלך ראש בראש עם התסמיני גמילה.
בבקשה תנו לי המלצות איך להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה להפסיק ולא מצליח. - תגובה
רמי רומנובסקי09/06/2015חן שלום,
אני מבין את הבעיה אבל לצערי אני לא בטוח שאוכל לעזור לך, הסיבה היא שאני עובד בשיטה הפוכה לחלוטין מהשיטה שאתה נעזר בה, לדעתי הבעיה העיקרית בגמילה מעישון היא לא הגמילה הפיזית מניקוטין, הרי אם אתה לא מעשן יותר מ 3-4 ימים תסמיני הגמילה נעלמים. הבעיה היא שלמרות שהפסקת לעשן לא הפסקת לרצות לעשן וזה קשור יותר לתפיסה שלך ואת זה אף כדור לא יכול לשנות.
אם מעניין אותך לדעת איך אפשר לבטל את הרצון לעשן נסה לקרוא על הדרך הקלה להפסיק לעשן של אלן קאר זו שיטה שונה לחלוטין אבל היא מטפלת בדיוק בבעיה זו.
גילוי נאות אני מדריך של השיטה אבל אני גם מעשן לשעבר שהפסיק בדרך אז אני מדבר מניסיון
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)