מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קריז לאחר הפסקת עישוןבן10/06/2015
אני בן 35 לאחר 15שנה של עישון של עד 10 סיגריות ביום
הפסקתי לעש לבדן לפני 4 חודשים בדיוק ואני ללא אף סיגריה.
הפסקתי לעשן בעקבות דם שירקתי מדי פעם בליכה (לפני הפסקת העישון) ואכן הדם הפסיק.
בגדול אני מרגיש יותר טוב ובריא אבל לא עובר יום שאני לא משתוקק לסיגריה
ויותר גרוע אני בקריז לפחות פעם ביום, מאד עצבני צועק ומתלהם ללא סיבה ולא יודע מה לעשות.
זה מאד פוגע לי בזוגיות ובחיים האישיים.
אני לוקח לפעמים טיפות רסקיו אבל זה לא עוזר במיוחד.
ובעיקר חושב כל יום שהפסקת העישון פשוט לא שווה את זה!!!
האם בשלב מסוים העצבים והקריז אמורים לעבור (אני בן אדם מאד רגוע מהיסוד)
האם יש משהו שניתן לעשות כי אם אין לזה פתרון מיידי אחזור לעשן 3 סיגריות ביום רק להירגע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריז לאחר הפסקת עישון - תגובה
רמי רומנובסקי10/06/2015בן שלום רב,
אני מבין לחלוטין את מצבך אמנם הפסקת לעשן אבל לא הפסקת לרצות לעשן ולכן אתה סובל כל כך.
ראשית חשוב לוודא שאינך צורך ניקוטין בשום דרך אחרת אם הורדנו את זה מהפרק הבעיה שלך נובעת מתחושת הויתור על הסיגריה. קצרה היריעה מלנסות לפתור את זה כאן אבל אני ממליץ לך בחום לקרוא את הספר של אלן קאר הוא מטפל בדיוק בעניין זה. אגב בנוגע להערה האחרונה שלך כדאי שלא תשלה את עצמך לגבי עישון של רק 3 סיגריות ביום, זה לא מחזיק מעמד אתה תחזור לעשן את אותה כמות שעישנת לפני שהפסקת.
ברגע שתפסיק להרגיש שאתה מוותר על משהו יהיה לך קל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצי שנה של הפסקת עישון חוזר לעשן
בן09/07/2015אם כמה שזה ישמע מוזר אני מרגיש שגם לאחר חצי שנה של הפסקת עישון
אם כמה שלא בא לי את העשן והסיגריות והכסף והסירחון של הסיגריות
עישנתי עד 7 סיגריות ביום וזה ממש הרגיע אותי בחיים
היום אני פקעת עצבים לא מתפקד וכל זה בשביל מה
בשביל להיות יותר בריא - לא שווה לי את זה
אני חשב שעם ספרים מדבקות וכל שיטות הגמילה
הגמילה האמיתית לא מפסיקה לעולם וכל אדם שעישן לאורך זמן צריך לדעת את זה.
הסיגריות ממכרות יותר מכל, בעיקר התלות בהם והרוגע שהם נותנות
לא רוצה להגיע למצב לא טוב בגלל שאני עצבני זה פוגע לי בעבודה ובחיים האישיים
הסיבה שהפסקתי היא כי ירקתי קצת דם ונלחצתי ובגלל זה הפסקתי לעשן.
אם יש לך עצות לפני שאני מדליק לי סיגריה בכיף או לא בכיף זה הזמן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצי שנה של הפסקת עישון חוזר לעשן - תגובה
רמי רומנובסקי13/07/2015בן שאלת שאלה נתתי לך תשובה
אני ממליץ לך לקרוא את הספר יש סיכוי טוב מאוד שהוא יסדר לך את הראש.
הסיבה שאתה עצבני היא לא בגלל שסיגריות מרגיעות אלא בגלל שאתה מאמין שהן מרגיעות ואתה עצבני בגלל שאתה מרגיש שאתה מוותר על משהו בזה שאתה לא מעשן.
זה כמו שאתה הולך לרופא ואומר לו שיש לך בעיה והוא נותן לך תרופה ואחרי שבוע אתה חוזר עם אותה בעיה וממשיך להתלונן והוא שואל אותך אם לקחת את התרופה ואתה אומר לו "אני מבין את שהתרופה עובדת אבל אני לא מאמין שהיא תעזור לי"
קח את התרופה - תקרא את הספר ותראה איך זה משפיע
אגב לשם הבהרה אין לי כל קשר להוצאת הספרים ואני לא מרוויח שקל ממכירת הספר אני מעביר את הסדנה של אלן קאר אני פשוט מאמין שזה יכול לפתור לך את הבעיה
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)