אחרי חודש וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי חודש וחצי
    איתי
    23/07/2015

נמאס לגמרי, דירדר לי את החיים באופן קיצוני, כל שמחץ החיים הלכה לי, כל ההנאה בחיים נגמרה לי. אין שום סיבה אמיתית להפסקת העישון, אני עוד שנייה מדליק סיגריה שוב אבל מחפש מה שיעצור אותי וכמה שיותר מהר. אני מאבד פוקוס לגמרי, גם בחיים וגם בעבודה. נמאס.... עזרה בבקשה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי חודש וחצי

הוספת תגובה

• אחרי חודש וחצי - תגובה

רמי רומנובסקי
    23/07/2015

איתי היקר,

נשמע שאתה סובל מאוד צר לי לשמוע, הסיבה העיקרית מנסיוני היא שלמרות שאינך מעשן אתה מאמין שאתה מוותר על משהו בכך שהפסקת, אתה כנראה תופס את העישון כדבר לא טוב מצד אחד ומצד שני בעל ערך. אם אדם מאמין שהוא מוותר על הנאה, רוגע, הפגת שעמום ודברים דומים שהסיגריה כביכול נתנה לו, זה הופך את הגמילה לקשה. האמת היא שסיגריה לא עושה אף אחד מהדברים האלה אבל קצרה היריעה מלהסביר זאת כאן.

מה שבאמת יכול לעזור לך זה לקרוא את "הדרך הקלה להפסיק לעשן" של אלן קאר, אינני קשור להוצאת הספר אבל זה באמת עוזר.

בנוסף קח בחשבון שברגע שמפסיקים לעשן ההקלה בתקופה הראשונה היא אדירה, הקלה על שיעול, עייפות, סרחון, קוצר נשימה ועוד דברים שמפריעים לנו בעישון, עם הזמן כבר לא מרגישים את ההקלה מצד אחד ומצד שני מופיע געגוע לסיגריה והאדרה שלה.

עוד טיפ קטן שיכול לעזור כשבא לך סיגריה שאל את עצמך את 2 השאלות הבאות:
    1. האם היית רוצה לחזור לעשן עכשיו חפיסה/שתיים ביום? (אותה כמות שעישנת לפני שהפסקת)
    2. איך הרגשת בתקופה שעישנת - מה הפריע לך - תכין רשימה של כל מה ששנאת בעישון ושאל את עצמך האם אתה רוצה לחזור לזה

מקווה שעזרתי קצת רק תזכור שמספיקה רק סיגריה אחת כדי להחזיר אותך לעשן קופסא ביום,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרמי היקר

איתי
    26/07/2015

רמי, בהחלט עזרת. יחד עם זאת, אני עדיין חושב שלכל דבר יש זמן נכון בחיים. והפעם, זה לא הזמן הנכון בשבילי, קראתי את הספר, הוא חיזק בדיוק את על מה שאני יודע כבר, עשיתי אברהמסון, החזיק קצת, והפעם אני עם הקורס של קופת חולים עם כדורי הדיכאון צ'מפקס שאני חייב לציין גמרו אותי לגמרי....
    אנסה להמשיך.... תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרמי היקר - תגובה

רמי רומנובסקי
    26/07/2015

אבל מכל הדברים אצלנו בסדנה לא היית :)
    מקווה שגם לא תצטרך את זה, אם כן אנחנו לשירותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו