איך לשבור הרגלים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לשבור הרגלים?
    שירי
    30/05/2007

אני לא מעשנת הרבה, בעיקר במצבים מסוימים כמו המתנה (למשל לאוטובוס), פגישה עם חברים מעשנים, הפסקות סיגריה בעבודה עם עובדים אחרים ויציאה לפאבים. הבעיה היא שאני לא יודעת מה לעשות עם עצמי במצבים האלה בלי סיגריה, לא רואה את עצמי בפאב בלי סיגריה, ואיך אצליח לעבוד בלי ההפסקות האלה? תוכל לתת לי עצה איך אפשר לשבור את ההרגלים האלה וליהנות גם בלי לעשן?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לשבור הרגלים?

הוספת תגובה

• מה את עושה צחוק?

טל
    16/07/2007

מעשנת רק בהפסקות, רק בפאב, רק עם חברים , בקיצור את צורכת ניקוטין - כי את מכורה לניקוטין.
    אם את רוצה הוכחה אז - תקחי יום חופש מהעבודה ואל תצאי לפאב בערב ואל תפגשי עם חברים ותראי שתמצאי את עצמך מעשנת.ואז אולי תתחילי להאמין שאת מכורה לניקוטין - זה לא הרגל - זו ההתמכרות!!!
    הרגל זה דבר שלא קשה לשנות - תוציאי לך מהראש את האשליה הזו.
    קחי דוג' שבחו"ל נוהגים בצד ההפוך מהנהיגה בארץ. אז את רוצה לומר לי שאת הרגל הנהיגה הרבה אנשים משנים בין רגע ...אז אם העישון היה עניין של הרגל - בקלות כולם היו משנים את ההרגל הזה.
    הבעיה היא ההתמכרות שלנו לחומר!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מהספר מה שאתה ממליץ?

מיכאל
    25/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו