מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לעזור לחבר להפסיק לעשן?אנונימית16/11/2015
שלום,
בן זוגי בן 30, ומעשן מדי פעם סיגריה (3 בשבוע) וגם לפעמים ג'וינט עם חברים- פעם בשבוע.
אני מאוד מודאגת, אני לא מעשנת בכלל, ומועדת מאוד לאורח חיים בריא, וזה מפריע לי מאוד. אני מנסה להסביר לו שזה מגעיל, מאיימת שזה לא מתאים לי...
אבל הוא לא מפסיק....
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לעזור לחבר להפסיק לעשן? - תגובה
רמי רומנובסקי18/11/2015היי
אני מבין את הבעיה בגלל שהוא לא מעשן הרבה הוא באשליה שהוא בשליטה אבל גם אם הוא היה מעשן חפיסה ביום זה מאוד קשה לשכנע מעשנים להפסיק לעשן, אני זוכר שאפילו כשאני הפסקתי לעשן וניסיתי לשכנע את אשתי להפסיק גם כן ככל שלחצתי יותר כך זה הרחיק אותה, בסוף כשהנחתי לה והיא ראתה שטוב לי יותר בלי הסיגריות היא גם החליטה שהיא רוצה להפסיק.
לצערי אני לא יכול להגיד לך כ"כ מה כן לעשות אלא יותר מה לא לעשות, אל תדברי איתו על מחלות ונזקים זה לא עוזר. נסי במקום זה רק להגיד בלי להאשים כמה זה מפריע לך כלומר זה לא שהוא לא בסדר אלא הבעיה היא אצלך בגלל שאת סובלת מזה וזה דוחה אותך, אל תכעסי אותו שתפי אותו בבעיות שלך יש סיכוי טוב יותר שזה ייצר שיחה מאשר אם תכעסי עליו או תאשימי אותו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפסיק לעשן
מוחמד11/12/2015הדרך היחידה שבסופה תיפטר מהעישון!
לפרטים: נא לשלוח לי:
שם
שם משפחה
טלפון
דוא"ל
שעות נוחות להתקשר
עיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)