אבא שלי נגמל אחרי 30 שנה. כנסו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא שלי נגמל אחרי 30 שנה. כנסו
    ערן
    31/05/2007

אחרי 30 שנה זה מאוד קשה להגמל. אבא שלי היום בן 50+ והוא התחיל לעשן בצבא.
    הוא ניסה הרבה פעמים להגמל, דיקור סיני, מאמץ אישי וכו'... זה לא עזר הוא תמיד חזר לעשן אחרי שבועיים-חודש.
    בסופו של דבר אמא שלי אחרי מאמצים רבים שכנעה אותו ללכת לאיזה אדם, שגורם למעשן להפסיק לעשן בדרך קצת מוזרה.
    הוא אומר לבנאדם לחשוב על כל מיני דברים חיוביים, מעביר לו אנרגיה עם קריסטלים ועוד המון דברים. התהליך הוא פעם 1, הוא קצר והוא עובד.
    אבא שלי כבר לא מעשן 4 חודשים, כן זה לא מי יודע הרבה זמן, בשבילנו כן וגם בשבילו כן, אבל ההבדל הוא שאין את התופעות לוואי של האכילה, עצבים.
    מאז שהוא יצא מהטיפול הוא אומר שהוא פשוט לא מרגיש צורך לסיגריה.

הטיפול לפי מה שהבנתי הוא לא כזה זול בסביבות ה1000 שקל.
    אבל תשמעו בשביל להציל ת'חיים שלי, לשפר את אורח החיים של כל הסביבה שלכי ולהרגיש טוב עם עצמי הייתי מוציא סכום כזה של כסף.

אם אני אראה התעניינות אני אפרסם את המס' של האדם אשר עושה את הטיפול הזה,.

בהצלחה =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהקשר להמלצת ערן

גלית
    31/05/2007

ערן שלום,
    בן זוגי מעשן מזה 30 שנה יש ימים שהוא מעשן 2 קופסאות ליום שזה המון בשבילו, מאחר שהוא עבר
    לפני מס' שנים אירוע לב, כל השכנועים שלי להביא אותו למצב של הפחתה בסיגריות הם לשווא, אינו
    מסוגל להפחית, או שאין לו בכלל רצון להפחית את הסיגריות, אני משתגעת מזה, זה מפריע לי בחיי היום יום, אני צריכה לנשום כל הזמן אויר מלוכלך, אם אתה יכול לעזור לי בהמלצה על האדם שאביך היה אצלו, אשמח מאוד.
    תודה
    גלית טל' 0506852544

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה איתך

אמא
    07/06/2007

אני ובעלי מוציאים קרוב ל-900 ש"ח בחודש על סיגריות אז על אחת כמה וכמה שזה תשלום חד פעמי ומציל חיים - זה שווה.
    מעבר לזה אני חושבת שאם יש לך כוח רצון אז אפשר להפסיק בלי כלום למרות שזה קשה מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להפסיק לעשן לאחר 30 שנים

ליאורה
    13/08/2007

אנא העבר אלי במייל את שם האדם שעזר לאביך. ניסיתי דיקור וכדורים וחייבת להפסיק..
    בבקשה
    ליאורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו