טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כל כך אנטי סיגריות ולצערי חבר שלי מעשן,והמון! הוא מעשן כבר יותר מ-15 שנים(הוא בן 34)!!! ניסיתי לא להיות "קרציה" אבל מלבד זב שזה מפריע לי, אני ממש חרדה לבריאותו! הוא מעשן קופסא ביום. הוא אטום ונראה שהמצב אבוד. הנשימה שלו נהייתה כבדה. מה עושים??? באילו שיטות כדאי לי לשכנע אותו? זה ממש מדאיג אותי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ההכרה בצורך שבהפסקת עישון היא הדרגתית, ראשית יש לחשוף את המטופל לנתונים אודות המשך העישון, אחכ כאשר הוא בשל, להובילו להפסקת עישון. עם זאת, במידה ויש אטימות מליאה מצידו, גישה זו לא יעילה. יש לבחון במקרה זה מה מפריע לו בעישון ולנתבו בנקודה זו לדוגמא: ריח רע בבגדים, מהפה, התמכרות, עלות וכיו"ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד