הפסקת עישון ובמקום עישון רגיל לקחתי לבנתיים סגריה אלקטרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון ובמקום עישון רגיל לקחתי לבנתיים סגריה אלקטרונית
    מנחם
    17/01/2017

אני החלטתי שבוע שעבר להפסיק לעשן הייתי מעשן 2 קופסאות ליום היות וקבלתי ברוכית והיה לי קוצר נשימה פשוט פחדתי לעשן לקחתי במקום סגירה לקחתי סגירה אלקטרונית האם זה נקרא גמילא או לא תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התמכרות לניקוטין

רמי רומנובסקי
    17/01/2017

מנחם שלום

אני שמח לשמוע שהחלטת להפסיק לעשן עכשיו השאלה היא איך מצליחים ומה בדיוק הבעיה שאנחנו רוצים לפתור.
    אחת הסיבות העיקריות שבגללן אנשים מעשנים היא בגלל שהם מכורים לניקוטין - הסם הממכר שקיים בסיגריות. הבעיה שגם סיגריה אלקטרונית מכילה ניקוטין ולכן פשוט החלפת את אופן העברת החומר הממכר לגוף במקום בעישון באידוי , ככלי לגמילה מעישון זו לא דרך אפקטיבית ובסוף זה מחזיר אנשים לעשן סיגריות כי הם עדיין מכורים. מציע שתנצל את המומנטום והרצון ותעזר במסגרת מקצועית כלשהי כדי באמת להפסיק את ההתמכרות. ליווי מקצועי יעלה משמעותית את הסיכויים שלך להפסיק וגם יכולים לעזור לך לעבור את ההפסקה בצורה קלה ומהנה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה

מנחם
    17/01/2017

שלום
    היות ועד לפני שבועיים עישנתי סיגריות רגילות וכרגע אני מעשן אלקטרוני אני לא מרגיש שהסיגריה האלקטרונית מספקת אותי וכן יש לי סימפטומים של הפסקת עישון כגון חוסר ריכוז ומתחים
    השאלה
    אם הסיגריה האלקטרונית היא כמו סיגריה רגילה למה אני לא מרגיש את אותו אפקט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממה מורכבת ההתמכרות לסיגריות

רמי רומנובסקי
    17/01/2017

אינני יודע מה המרכיבים של הסיגריה האלקטרונית שאתה משתמש בה ומה היא מכילה בהשוואה לסיגריות הרגילות שעישנת גם מבחינת הניקוטין וגם בהקשר של החומרים הנוספים שקיימים בסיגריה. ההתמכרות לסיגריות מורכבת גם מתלות פיזית בניקוטין אבל הרבה יותר מזה מתלות מנטלית שקשורה לקישורים שאנחנו מיחסים לעישון, הרגלים ובעיקר לתפיסה שלנו. סיגריה אלקטרונית מצד אחד ממשיכה את התלות בניקוטין אבל מצד שני היא לא מטפלת בתלות המנטלית והיא לא בדיוק כמו סיגריה רגילה אלא דומה לה במובנים מסויימים ושונה ממנה במובנים אחרים. בכל מקרה אני יכול לומר בבטחון שזה לא הוכח ככלי אפקטיבי לגמילה מעישון אם אתה באמת רוצה להיות חופשי מסיגריות תעזר במסגרת מקצועית ובאנשי מקצוע שמתמחים בכך זה באמת יקדם אותך למטרה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו