מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אני מפסיקה לעשן לפני טיפול פוריותהילה26/05/2017
אני בת 34 מעשנת מגיל 17 קופסא ליום... אני עבר 10 שנים מנסה להיכנס להיריון ללא הצלחה... לפניי שבועיים הלכתי לפרופסור שאמר לי שהוא לא יטפל בי אם אני לא אפסיק לעשן... מאחר ואין לי חמצן בדם... איך אני יכולה להפסיק לעשן בלי להתענות מההיבט ההתנהגותי הלחץ והחרדה שזה יוסיף לי? ומיום ההפסקה כמה זמן לוקח לגוף להחזיר לעצמו את החמצן? תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מפסיקים לעשן
רמי רומנובסקי26/05/2017הילה שלום,
יש שיטות שונות להפסקת עישון, על מנת להעלות את סיכויי ההצלחה שלך ולהפוך את ההפסקה לקלה אני ממליץ בחום שתעזרי במסגרת מקצועית כדי ללמוד מאנשי מקצוע איך לעשות את זה בצורה הקלה והיעילה ביותר.
כל שיטה שונה במהותה בקופות החולים שמים דגש על טיפול תרופתי וקבוצות תמיכה בתהליך שלוקח מספר חודשים, באלן קאר (שיטה בה אני משתמש) המטרה היא להפסיק ביום אחד ואנו שמים דגש על ביטול החשק לעשן והתלות הנפשית ללא תרופות או תחליפים במטרה להגיע למצב שאת לא מרגישה שהסיגריה חסרה לך ולא מקנאת במעשנים אחרים.
בכל מקרה הסיכויים טובים יותר במסגרת תראי למה את מתחברת וקפצי למים, רמת החמצן תחזור לעצמה תוך מספר ימים אבל חשוב שתהיי גם רגועה ושמחה בעיקר אם את מנסה להכנס להריון ולכן כדאי שהתהליך יהיה יעיל ולא ילווה בעצבים ותסכול.
הרבה בריאות והצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)