מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מפסיקים לעשן בהריוןיאנה05/09/2017
אני מעשנת כבר 15 שנה ועכשיו גיליתי שאני בהריון ואני לא מצליחה להפסיק. הפחתתי את כמות הסיגריות אבל אני לא מצליחה להתגבר על הדלף. מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה בהריון
רמי רומנובסקי05/09/2017יאנה שלום,
קודם שיהיה בשעה טובה!
יש נשים שלא מסוגלות לעשן בהריון אבל רבות ממשיכות לעשן ומתקשות להפסיק. עישון זו התמכרות וכדי להצליח לנצח אותה באמת עדיף להעזר במסגרת מקצועית שתתן לך ידע וכלים לפתור את הבעיה מהשורש. אחוזי ההצלחה של הפסקה עצמית עומדים על 3% אחרי שנה. במסגרת מקצועית תעלי את סיכוייך פי כמה וכמה.
יש מסגרות ושיטות שונות, מכיוון שאת בהריון אסור לך לקחת תחליפי ניקוטין ותרופות גמילה שאינם מורשות לנשים במצבך.
השיטה של אלן קאר מאוד אפקטיבית אני כמדריך בשיטה אולי לא אובייקטיבי אבל עזרנו להרבה נשים בהריון להפסיק לעשן בלי כל טיפול תרופתי, יש שיטות נוספות גם תבדקי למה את הכי מתחברת, כמובן שנשמח לעזור.
מה שלא תבחרי חשוב שההפסקה תעבור עליך ברוגע ללא מתחים את צריכה לשמור על עצמך בתקופה הזו ואפשר בהחלט להפסיק לעשן ולהמשיך לחייך :)
הרבה בריאות ואשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה או עצה.
כל טוב
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)