איך מפסיקים לעשן בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מפסיקים לעשן בהריון
    יאנה
    05/09/2017

אני מעשנת כבר 15 שנה ועכשיו גיליתי שאני בהריון ואני לא מצליחה להפסיק. הפחתתי את כמות הסיגריות אבל אני לא מצליחה להתגבר על הדלף. מה אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מפסיקים לעשן בהריון

הוספת תגובה

• גמילה בהריון

רמי רומנובסקי
    05/09/2017

יאנה שלום,
    קודם שיהיה בשעה טובה!
    יש נשים שלא מסוגלות לעשן בהריון אבל רבות ממשיכות לעשן ומתקשות להפסיק. עישון זו התמכרות וכדי להצליח לנצח אותה באמת עדיף להעזר במסגרת מקצועית שתתן לך ידע וכלים לפתור את הבעיה מהשורש. אחוזי ההצלחה של הפסקה עצמית עומדים על 3% אחרי שנה. במסגרת מקצועית תעלי את סיכוייך פי כמה וכמה.
    יש מסגרות ושיטות שונות, מכיוון שאת בהריון אסור לך לקחת תחליפי ניקוטין ותרופות גמילה שאינם מורשות לנשים במצבך.
    השיטה של אלן קאר מאוד אפקטיבית אני כמדריך בשיטה אולי לא אובייקטיבי אבל עזרנו להרבה נשים בהריון להפסיק לעשן בלי כל טיפול תרופתי, יש שיטות נוספות גם תבדקי למה את הכי מתחברת, כמובן שנשמח לעזור.
    מה שלא תבחרי חשוב שההפסקה תעבור עליך ברוגע ללא מתחים את צריכה לשמור על עצמך בתקופה הזו ואפשר בהחלט להפסיק לעשן ולהמשיך לחייך :)
    הרבה בריאות ואשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה או עצה.
    כל טוב

רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו