חוסר ריכוז ועצבנות בגמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר ריכוז ועצבנות בגמילה
    גלית וויס
    09/10/2017

בסך הכל פחות מ - 48 מאז שהפסקתי ואני יוצאת מדעתי.....
    חוסר ריכוז, עצבנות ורגזנות, דיכאון, ואני פשוט לא אני...... איבדתי את עצמי......
    הצילווווו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הימים הראשונים

רמי רומנובסקי
    09/10/2017

היי גלית,

בימים הראשונים הגוף נגמל מניקוטין, תופעות הלוואי עצמן הן קלות (ריקנות, תחושת רעב מדומה, צורך לעשות משהו עם הידיים) עיקר הקושי נובע מהדרך שבה אנחנו מפרשים אותם ומהתחושה שעלולה לבלבל. מצד אחד החלטת להפסיק לעשן מצד שני זה מרגיש שאת רוצה סיגריה.

התחושה של "אני רוצה סיגריה" זו גמילה מניקוטין, זה לא בהכרח קשור למה שאת רוצה.
    קחי בחשבון שזה עובר תוך כמה ימים, תמשיכי דברים כרגיל, תשמחי בהחלטה שלך ואל תתני מקום לספק.

כל הדברים האחרים שתיארת: דיכאון, עצבנות וכ"יוב נובעים מתחושה שויתרת על משהו ולכן את סובלת. ברגע שתהיי שלמה ב 100% עם ההחלטה יהיה לך הרבה יותר קל. לא ויתרת על עצמך וסיגריה מעולם לא נתנה לך שום דבר טוב, את מי שאת לא בזכות הסיגריה, הסיגריה הפכה אותך לאדם תלוי ומכור זו האמת. במקום להתאבל תשמחי שאת יוצאת לחופשי את לא מוותרת על חברה את מחלימה ממחלה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו