לכל המבקרים בפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל המבקרים בפורום
    דינה
    06/06/2007

רציתי לשתף אתכם בסיפור שלי:
    אני בת 24, מעשנת כבר 6 שנים בסביבות הקופסה ליום. ניסיתי להפיסק כמה פעמים אבל לא הצלחתי אף פעם. עכשיו אני לא מעשנת כמעט כלום כבר חודשיים, סיגריה מדי פעם ברגעי חולשה וזהו. פשוט עשיתי רשימה של זמנים שאני מעשנת בהם והתחלתי לשנות אותם. נגיד במקום לפגוש חברים בפאב אני גוררת אותם להליכה (וכתוצאה מזה גם עושה יותר ספורט, מה שגורם לי להרגיש יותר טוב עם עצמי). רציתי לשתף אתכם כדי שגם אתם תוכלו לנסות את זה וגם כדי לשמוע אם יש לכם עוד עצות (נגיד כשאני ממש מעוצבנת אני מעשנת ועדיין לא מצאתי משהו לעשות במקום זה).
    בהצלחה לכולם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכל המבקרים בפורום

הוספת תגובה

• הפסקתי לעשן היום זקוקה לתמיכה

אמא
    07/06/2007

שלום אני בת 28 מעשנת בערך 11 שנה.
    אמא לתינוק בן 1+8 ונשואה למעשן כבד!!!
    החלטתי היום שאני מפסיקה לעשן לגמריי, וקשה לי עם זה מאוד אני מרגישה מין ריקנות פיסית ולא קל לי בכלל.
    הייתי מעשנת בין 1/2 קופסא לקופסא שלמה ביום.
    כאשר גילתי שאני בהריון הפסקתי מיידית ולא חזרתי עד שבני היה בן 8 חודשים. כלומר חזרתי שוב לעשן לפני כשנה בערך, אחרי שלא עישנתי שנה וחצי.
    למען האמת אני אוהבת לעשן מאוד ואני לא משלה את עצמי אני מודעת לכך שאני יכולה להיגמל ואפילו אחרי 10 שנים יתחשק לי, לאדם שמעשן ואוהב את זה לא עובר "החשק" לסיגריה גם אחרי שנים רבות.
    כשאני הפסקתי גם אני הרגשתי לעיתים צורך למרות שפיסית הרגשתי מצויין ונגמלתי כבר.
    בכל אופן היום זהו היום הראשון וקשה לי מאוד מאוד פיסית. הודעתי לכל מכריי שהפסקתי היום כדי לא לחזור בעצמי.(מין קטע של אגו כזה).
    ה"סיבות הידועות" להפסקה זה מסיבה בריאותית אני מבינה שזה פשוט הורס כל חלקה טובה בגוף!!
    זקוקה לעידוד ואשמח לשמוע על סיפורים של אנשים שנגמלו או שבתחילת הדרך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל כזה זאת בעיה

לימור
    13/06/2007

יש מצב שתשכנעי אותו להפסיק לעשן או לפחות לידך? אני הצלחתי להוריד את הכמות מאז שיש לי חבר לא מעשן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גאה בך

טל
    16/07/2007

קודם כל אני מעריצה את כל מי שמנסה (למרות שלא מצליח) להפסיק באופן של לכפות על עצמו אי עישון ולהתייסר עד מוות או עד הכניעה לסגריה.
    אני אף פעם לא הצלחתי לעשות את זה לעצמי ולכן הפסקתי לנסות להפסיק לעשן עד ש....
    בעלי קנה לי את הספר של הדרך הקלה להפסיק לעשן ומאז אני לא מעוניינת בסגריה- פשוט ללא מלחמה עצמית וללא יסורים שמוכרים לכולנו.
    מתוך שמחה והרגשת שיחרור אמיתית.
    אני לא מאמינה לעצמי שאני כותבת את זה. הקלות שבה הפסקתי לעשון מצחיקה אותי וגם מדאיגה .
    אני נכנסת לפורומים רק כדי לספר לכם ולשתף את כל מי שרוצה פשוט לומר שלום יפה לסיגריה מבלי להרגיש חסך או ויתור - מדהים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו