מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחשבות...ארז24/05/2008
היי..אורית...
הייתי בסדנה....לפני שבוע ויום...:)
בימים האחרונים אני כל הזמן חושב שבא לי סיגריה....הייתי בטיול ובו כמעט ולא חשבתי עליו חוץ
מהקטע עם האלכוהול שהיה דיי קל..
אתמול והיום אני חושב איך אני מדליק סיגריה ונהנה מהרגע הזה...אבל אז אני אומר לעצמי שאני
לא אעשה את זה...
אורית תחזקי אותי...אני חושב שאם המחשבות יהיו ככה בהמשך אני אחזור לעשן...לאאאאא...
אני עדיין שמח יותר אבל קשה באיזה מקום אני רוצה לחזור לעשן...אני אומר לעצמי עזוב את הסדנה..
אולי היא מצליחה ואולי לא, תחזור לעשן, ולא יהיה קשה אלא יהיה קל, אבל תחזור לעשן זה כייף...
מוזר? אני מוזר? אולי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמ...
ארז24/05/2008האמת ששכחתי בכלל...ההוראה העשירית...עכשיו נזכרתי...קראתי...ועזר לי קצת...:)
תודה בכל מקרה..אם יש לך עצות אחרות?...
שבוע בלי עישון מקסים..לכולם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ארז- בכלל לא מוזר
אורית רוזן24/05/2008הי ארז, מה שקורה לך הוא טבעי, כמו שאנחנו אומרים, המחשבות על עישון פוקדות את מוחך... זה מבלבל לעתים וגורם לחשוב שרוצים לעשן. חשוב שתזכור שזה שאתה חושב על עישון זה לא אומר שאתה רוצה לעשן לשארית חייך... ולא להיות מסוגל להפסיק.
ולכן, תזכור שאתה לא מוותר על כלום אם אתה לא מעשן, ושאלה שמעשנים סביבך הם אלה שמפסידים.
תזכור שבכלל לא כיף לעשן כל יום כל היום בלי היכולת להפסיק...
אם תחשוב כך תהיה בסדר גמור :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)