עישון מדי פעם במשך שנה וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עישון מדי פעם במשך שנה וחצי
    סטודנט מודאג
    27/05/2018

שלום
    במהלך התואר נחשפתי המון כחלק מחיי חברה לאנשים מעשנים מה שנקרא עישון פאסיבי... היו הרבה ישיבות עם החברה בחדר צפוף עם חלון פתוח (מעונות סטודנטים). לצערי לעיתים גם אני עישנתי אבל לא יותר מחצי סיגריה ביום (העברנו אחד לשני). זה היה טבק ולא סיגריה מוכנה אם זה משנה..

בכל מקרה בזמן האחרון יצא לי לראות חולה סרטן ריאות וזה מאוד מפחיד אותי. רציתי לדעת מה מידת הנזק שעשיתי לעצמי, ואם הנזק הפיך. אני מהיום נמנע מלהיות ליד אנשים מעשנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חברה = הכוונה כמה אנשים, לא girfriend

סטודנט מודאג
    27/05/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנזק שנוצר מעישון של כמה סיגריות

רמי רומנובסקי
    17/06/2018

היי

לפי מה שאתה מתאר כמעט ולא עישנת, לא נשמע שהיית חשוף במשך שנים לעישון ישיר או פאסיבי, טוב שהבנת את ההשלכות, אבל אל תבזבז אפילו דקה על דאגה זה לא יעזור אלא סתם יגרום לך להרגשה רעה ללא הצדקה.

זה כמו שתדאג על זה שנחשפת לקרינה או אכלת משהו לא בריא, מה שהיה מאחורינו ואין לנו יכולת השפעה עליו אלא רק על העתיד ועל התחושה שלנו בהווה וגם נשמע שזה באמת היתה חשיפה קלה מאוד, אז אין מה לדאוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו