מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היגמלות מסיגריות ושימוש בטבקעידן14/10/2018
הפסקתי לעשן סיגריות, אבל אני מעשן כמעט כל יום ג'וינט מעורבב בטבק. אני יודע שזה עדיף על כלום, לא רוצה להפסיק עם הגראס אבל כן עם הטבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדה בין טבק לגראס.
שחף אשכנזי14/10/2018יש המון דברים לערבב עם גראס שאין בהם טבק. אפילו שקיק תה של בבונג-לואיזה יעבוד. הנקודה היא שהשילוב של טבק וגראס מהווה התניה רגשית להרבה מעשנים. יש גם תחושה של סחיבה הרבה יותר טובה בשילוב של טבק. הנקודה היא שיש שם גם ניקוטין שאתה ממשיך לצרוך ולכן ממשיך להיות מכור אליו.
אני מציע לא לעשן שום דבר שבוע ואחר כך לחזור לגראס עם תערובת נטולת טבק-ניקוטין. זאת על מנת לעשות אתחול קטן, אשר ייצר הפרדה בין "בא לי סיגריה" לבין "בא לי שאכטה."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשניהם מעלים את רמת הכיף
ראובן23/10/2018גם ניקוטין וגם THC מעלים את רמת ההנאה הכללית בגוף.
לכן אוהבים לעשן סיגריות ועוד יותר אוהבים לעשן גראס.
אם תפסיק טבק וגרס לשבוע ואז תחזור רק לגראס, תאמין לי שמידי פעם גם תעשן סיגריה עם החברה אחרי הג'וינט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לייצר הפרדה בין השניים
שחף אשכנזי23/10/2018מאד פשוט להגיד לאדם ״אל תעשה.״ אם הוא לא יבין ברגש מה יוצא לו מזה, אז הוא יחזור לעשן את שניהם בכל מקרה. אדם שואל שאלה קונקרטית ובמסגרת הפורום מקבל את התשובה הכי טובה שאפשר לתת ביחס לבעיה שהציג. אם היה בא להליך גמילה מסודר אז אפשר היה לגמול בהצלחה ובהנאה משניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)