היגמלות מסיגריות ושימוש בטבק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היגמלות מסיגריות ושימוש בטבק
    עידן
    14/10/2018

הפסקתי לעשן סיגריות, אבל אני מעשן כמעט כל יום ג'וינט מעורבב בטבק. אני יודע שזה עדיף על כלום, לא רוצה להפסיק עם הגראס אבל כן עם הטבק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרדה בין טבק לגראס.

שחף אשכנזי
    14/10/2018

יש המון דברים לערבב עם גראס שאין בהם טבק. אפילו שקיק תה של בבונג-לואיזה יעבוד. הנקודה היא שהשילוב של טבק וגראס מהווה התניה רגשית להרבה מעשנים. יש גם תחושה של סחיבה הרבה יותר טובה בשילוב של טבק. הנקודה היא שיש שם גם ניקוטין שאתה ממשיך לצרוך ולכן ממשיך להיות מכור אליו.
    אני מציע לא לעשן שום דבר שבוע ואחר כך לחזור לגראס עם תערובת נטולת טבק-ניקוטין. זאת על מנת לעשות אתחול קטן, אשר ייצר הפרדה בין "בא לי סיגריה" לבין "בא לי שאכטה."

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שניהם מעלים את רמת הכיף

ראובן
    23/10/2018

גם ניקוטין וגם THC מעלים את רמת ההנאה הכללית בגוף.

לכן אוהבים לעשן סיגריות ועוד יותר אוהבים לעשן גראס.

אם תפסיק טבק וגרס לשבוע ואז תחזור רק לגראס, תאמין לי שמידי פעם גם תעשן סיגריה עם החברה אחרי הג'וינט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לייצר הפרדה בין השניים

שחף אשכנזי
    23/10/2018

מאד פשוט להגיד לאדם ״אל תעשה.״ אם הוא לא יבין ברגש מה יוצא לו מזה, אז הוא יחזור לעשן את שניהם בכל מקרה. אדם שואל שאלה קונקרטית ובמסגרת הפורום מקבל את התשובה הכי טובה שאפשר לתת ביחס לבעיה שהציג. אם היה בא להליך גמילה מסודר אז אפשר היה לגמול בהצלחה ובהנאה משניהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו