תחושת מחנק תמידית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת מחנק תמידית
    בני
    31/05/2008

שבוע שעבר ביום שני השתתפתי בסדנא (בני דן, ת"א) ומאז אני "גמול".
    בהמשך הערב שלאחר הסדנא הייתי נתון ב-High רציני שנבע מהגילויים החדשים, והמשכתי לנתח את מהלך אחר הצהריים והערב עד לשעות הקטנות.

יומיים אחר כך התחלתי לחוות תחושות פיזיולוגיות (ואולי פסיכוסומאטיות) מוזרות כגון: צניחות פתע של ערנות (אני עובר ממצב ערני למצב שינה באופן כמעט מיידי), תחושות מחנק קשות כאילו ונמר לי האוויר בריאות, צורך פתאומי לבצע פעילות ספורטיבית כגון שכיבות סמיכה וכפיפות בטן (כבר 7 שנים לא יזמתי אימון ספורטיבי) ובכלל אני חש ריקנות איומה עד כדי כך שאני גורר את עצמי לעבודה ולו רק להחתים כרטיס.

מה לעזאזל קורה לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת מחנק תמידית

הוספת תגובה

• תחושת מחנק- בני היקר

אורית רוזן
    31/05/2008

הי בני,
    ראשית אני שמחה לשמוע שאתה לא מעשן, ניכר שהסדנה עשתה את מלאכתה. אני מזמינה אותך לצור קשר במס' טלפון 1-800-077-126
    חשוב שתזכור, להפסיק לעשן זה דבר נהדר, אל תיתן לפחדים להכריע.
    כלקוח שלנו אתה זכאי ליחס אישי, אני בטוחה שבאמצעות שיחה אוכל להבין ולעזור.
    אשמח לענות על כל שאלה שעולה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית היקרה

בני
    31/05/2008

תודה על התגובה המהירה...השארתי את פרטי ב-1-800

בהזדמנות זו אני רוצה להודות לך פעם נוספת על האנרגיה העצומה שהשקעת במהלך הסדנא.
    הגעתי סקפטי, יצאתי גרופי, כל הכבוד.

בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו