מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית >נקייה, שמחה ו... מטפסת על הקירות
- נקייה, שמחה ו... מטפסת על הקירותדיאנה04/06/2008
שלום לכם,
בחמישי שעבר השתתפתי בסדנא שרמי הנחה ומאז לא בא ניקוטין אל ראותי.
אני לא מקנאה במעשנים, אבל המפלצת המחורבנת ההיא עושה בי שמות. הפה שלי התמלא באפטות מעצבנות. עצבנות היא עכשיו השם השני שלי. למרות שאני באמת, מנסה לחגוג את נצחונותי על מפלצת הניקוטין שמסרבת לגווע. אני מנצחת שעה בשעה, אבל זה מאבק די קשה ומורט.
יש לזה סוף אי פעם? מצב הרוח שלי מסכן את שלומה של הבת שלי. אמא'לה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקייה שמחה ו...
אורית רוזן05/06/2008דיאנה היקרה
שמחתי לשמוע שהצטרפת לברי המזל שהפסיקו, יחד עם זאת כנראה שהסתנן החוסר מזל, בזה שפיך התמלא באפטות - כנראה שזה התלבש עליך בלי קשר להפסקת העישון.
אנא מימך, כלקוחה שלנו, את ראויה ליחס אישי, התקשרי ותקבלי מענה מלא לשאלותייך.
בינתיים אני גם לוקחת בחשבון שעד שעניתי, מצבך השתפר
התרכזי בשמחה ותהיי בסדר גמור
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)