בן 19 הגוף מאותת לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 19 הגוף מאותת לי?
    דוד19
    08/06/2008

שלום רב!
    קוראים לי דוד ואני בן 19 מרמת גן. אני מעשן כ - 3 שנים. בחצי שנה האחרונה שמתי לב להפחתה בכמות הסיגריות שאני מעשן ביום. לפני כן הייתי מעשן כ 10 -15 סיגריות ביום , ולאט לאט התחלתי להפחית בכמות שלא מרצוני. פשוט כאילו הגוך סימן לי "די מספיק אני לא רוצה את זה יותר" .
    בזן האחרון אני מעשן סיגריה או שתיים ביום, ולפעמים אפילו לא מעשן בכלל.
    השאלה שלי היא האם עשיתי נזק בלתי הפיך לגוף שלי? ולמה זה קורה לי? בדרך כלל ככל שמעשנים זמן רב יותר , החשק גובר. אולם אצלי הוא פוחת. אפילו אני נגעל מהריח לפעמים.אשמח אם תענו על השאלה שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 19 הגוף מאותת לי?

הוספת תגובה

• דוד היקר

אורית רוזן
    09/06/2008

מה שקורה לך דוד הוא תהליך טבעי, ונורמאלי.
    הבעיה של המעשנים בד"כ היא שהם מתרחקים מהאינסטיקט הבסיסי שלהם, ונופלים לבור ההתמכרות
    מה שגורם להם להפסיק להיות בקשר עם האינסטינקט האנושי, שאומר לא להחדיר לגופם מנות של רעל באופן קבוע.

מאחר ואתה נשמע לי בתהליך חיובי, אני מזמינה אותך להקשיב לגוף שלך ולהפסיק בכלל.
    אין מתנה יותר כיפית שאתה יכול לתת לעצמך מזו

לגבי הנזקים, אל דאגה, אם תפסיק מהר מאוד מצבך רק ישתפר ותחזור להיות כמו שהיית לפני שהתחלת לעשן

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו