10 ימים ללא סיגריות לאחר הסדנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 10 ימים ללא סיגריות לאחר הסדנה
    מיכל
    13/06/2008

ראשית אציין כי הסיטואציה הזויה לחלוטין ! מהיום שאני זוכרת את עצמי אני מעשנת ואין לי שום הסבר רציונאלי לכך שאין לי כרגע אפילו געגוע לעישון.
    מה שכן אני חייבת תמיכה ברמה הנפשית -הגוף שלי כנראה יצא מהאיזון שהיה רגיל אליו 20 שנה ...השיינה שלי התערערה לחלוטין מה שממש מוציא אותי מאיזון-היום כמעט התפטרתי מהעבודה ואני מאוד אוהבת את מקום העבודה שלי,יש לי התפרצויות זעם שלא היו לי מעולם ואני בוכה כמו חולת מניה דיפרסיה .
    הבוסית שלי כבר אומרת לי בהומור שעדיף שאחזור לעשן (אבל לגמרי בהומור).
    אני ממש משתגעת, ובאמת לא בא לי לעשן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיכל- מגיע לך יחס אישי

אורית רוזן
    14/06/2008

זה שלא בא לך לעשן זה מצויין, עכשיו נותר להשלים את המשימה בהבנה העמוקה, שאת לא מוותרת על שום דבר בזה שאת לא עושה את זה.

מה שאת מתארת בהחלט לא נשמע נעים, שמעתי כבר על שינויים זמניים בהרגלי השינה, אבל את מתארת מצב שמתמשך יותר מהמקובל.

יכול להיות שברמה מאוד עמוקה ולא מודעת את עדיין חוששת שמשהו עלול לקרות בעקבות ההפסקה, וזה מכניס אותך ללחץ ומתח.שמייצרים מעגלים חדשים של כעסים.

באמת שחשוב שתיתקשרי, וכמה דקות שיחה יכולה לפתור את העניין.
    אם מהעישון ניפטרת בקלות, אין סיבה שמשאריות החשש לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו