מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 10 ימים ללא סיגריות לאחר הסדנהמיכל13/06/2008
ראשית אציין כי הסיטואציה הזויה לחלוטין ! מהיום שאני זוכרת את עצמי אני מעשנת ואין לי שום הסבר רציונאלי לכך שאין לי כרגע אפילו געגוע לעישון.
מה שכן אני חייבת תמיכה ברמה הנפשית -הגוף שלי כנראה יצא מהאיזון שהיה רגיל אליו 20 שנה ...השיינה שלי התערערה לחלוטין מה שממש מוציא אותי מאיזון-היום כמעט התפטרתי מהעבודה ואני מאוד אוהבת את מקום העבודה שלי,יש לי התפרצויות זעם שלא היו לי מעולם ואני בוכה כמו חולת מניה דיפרסיה .
הבוסית שלי כבר אומרת לי בהומור שעדיף שאחזור לעשן (אבל לגמרי בהומור).
אני ממש משתגעת, ובאמת לא בא לי לעשן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל- מגיע לך יחס אישי
אורית רוזן14/06/2008זה שלא בא לך לעשן זה מצויין, עכשיו נותר להשלים את המשימה בהבנה העמוקה, שאת לא מוותרת על שום דבר בזה שאת לא עושה את זה.
מה שאת מתארת בהחלט לא נשמע נעים, שמעתי כבר על שינויים זמניים בהרגלי השינה, אבל את מתארת מצב שמתמשך יותר מהמקובל.
יכול להיות שברמה מאוד עמוקה ולא מודעת את עדיין חוששת שמשהו עלול לקרות בעקבות ההפסקה, וזה מכניס אותך ללחץ ומתח.שמייצרים מעגלים חדשים של כעסים.
באמת שחשוב שתיתקשרי, וכמה דקות שיחה יכולה לפתור את העניין.
אם מהעישון ניפטרת בקלות, אין סיבה שמשאריות החשש לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)