מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש עוד תרגילים להפנמת המסר?מיכאל15/06/2008
קראתי את הספר, והחלטתי לא לעשן בעקבותיו. בינתיים סבבה. כשעולה בי צורך לסגריה אני מדקלם לי חלקים מהספר :)
מה שרציתי לומר זה שאני לא יודע מה אתם עושים בסדנא,
ובינתיים אני מנסה להסתדר עם הספר, אבל היה נחמד לו הייתם מציעים משהו ביניים כזה- בין הספר לסדנא:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב מיכאל
אורית רוזן15/06/2008לפני הכל חשוב לי לציין שאני מאוד שמחה בשבילך שהיפסקת לעשן !!!
חשוב לזכור, שאם בינתיים סבבה, אין שום סיבה אמיתית שלא יהיה כך בהמשך.
בד"כ אלה שמתקשים לימים או חוזרים זה אלה שלא ממלאים את ההוראות. כל עוד תמלא אותן
תהיה בסדר גמור.
לצערי אין משהו ביניים, בכדי שהסדנה תהיה אפקטיבית יש לחוות את ה-6 שעות.
יש משהו אחד שאני כן יכולה לומר לך, שהפחד שלך שיהיה קשה, יכול באמת להקשות.
תשמח ותהנה, נתת לעצמך מתנה נהדרת
מזל טוב
ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא אמרו בסדנה.
רמי15/06/2008אבל שמתי לב שכאשר מאוד בא לי סגריה , אני פשוט מתחיל לנשום.
נשימות ארוכות ואטיות כדי להרגיע את הרצון לסגריה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)