ללא סיגריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללא סיגריות
    קרן
    16/06/2008

הפסקתי לעשן לפני 16 יום בדיוק היה לי מאוד קל להפסיק לעשן אך ההתמודדות בלי הסיגריה נהיית קשה מיום ליום. לפעמים אני בכלל מצטערת שהפסקתי לעשן נורא קשה לי בלי הסיגריה איך אני יכולה להפסיק את הצורך החזק שכמעט שמשתלט עליי ביומיום בבקשה תעזור לי...........!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ללא סיגריות

הוספת תגובה

• ככל שהימים עוברים

אורית רוזן
    17/06/2008

הי קרן,

שמחתי לשמוע שהפסקת,
    כמו שאמרת, להפסיק זה קל, מה שנעשה קשה הוא שהימים עוברים ושוכחים את כל הדברים הנוראיים שבגללם מפסיקים, ומרגישים יותר טוב פיזית ומנטאלית, ונוצר געגוע שמתבסס על זכרון מעוות של העישון.
    חשוב לזכור שהגעגוע הוא בדיוק השקר שגורם למעשנים להשאר משועבדים לסיג. שהם כל הזמן מתים לברוח מהן.

דרך אגב, איך היפסקת?

תזכרי בסיבות למה הפסקת,
    ואל תיכנעי למחשבה שאת צריכה אותן
    כי באמת את ממש לא צריכה וגם לא רוצה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאורית איך הפסקתי לעשן

קרן
    18/06/2008

הי אורית!לגבי השאלה איך הפסקתי לעשן זה היה בעקבות הספר הדרך הקלה של אלן קאר.לאחר 20 שנה עם סיגריות שאני לא זוכרת את עצמי בלי .הסיגריה היתה החברה הכי טובה שלי למרות ששום דבר טוב באמת היא לא עשתה
    הפסקתי עוד לפני שסיימתי את הספר כ"כ רציתי כבר להפסיק אבל מיום ליום (כבר 18 יום)זה נהיה קשה יותר ויותר אני עצבנית ברמות מטורפות חוסר אנרגיה חוסר מצב רוח כ"כ מתגעגעת לסיגריות ומאוד מקנא במעשנים שזה הפוך ממה שכתוב בספר (שאני צריכה לרחם על המעשנים)איך אני יכולה לדכא את כל מה שאני עוברת ולהרגיש טוב נפשית ולהיות חזקה כי מאוד מאוד קשה לי ועצוב לי ואני מפחדת שלא אחזיק מעמד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי 18 יום...

אורית רוזן
    18/06/2008

קרן היקרה,
    חשוב לי ראשית להדגיש, שהשינוי שאמור לקרות, וקורה להמון אנשים, נובע בעיקר כי הם מאמינים שיכול לקרות להם השינוי המיוחל... אשרי המאמין...
    עוד יותר חשוב להבין, שאלן קאר יכול לומר את כל אותם דברים (פשוטים וגאוניים), אבל את היא זו שצריכה לאמץ אותם ולומר אותם לעצמך, בכל הזדמנות שאת נזכרת בסיג.
    הדרך היחידה להפסיק להרגיש שאת פוחדת שלא תחזיקי מעמד, היא להבין שאין כאן מה להחזיק מעמד, אלא לחילופין להתחיל להנות שנתת לעצמך את המתנה הנהדרת ביותר שיכולת.
    וכל אלה שמעשנים הם אלה שמפסידים, הם מרעילים את עצמם !!!
    יכול להיות שיחזק אותך לקרוא שוב, ותזכרי את דגשים שנתתי לך.

בהצלחה
    אשמח לעזור אם תצטרכי בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת עזרה

אורלי
    18/06/2008

לאחר 32 שנות עישון הפסקתי לעשן לפני חודשים ספורים לראשונה בחיי בעזרת שיטה הומאופטית שנקראת פרידום. הפסקת העישון נעשתה תוך ימים באופן הדרגתי עד שנגמלתי לכאורה לגמרי למשך כחודש וחצי, הישג ענק עבורי, אך חזרתי לעשן... הסיגריה הראשונה הארורה הזו. לפני כארבעה ימים קראתי את ספרו של אלן קאר והפסקתי פעם נוספת אך היות והסובבים אותי בבית כולם מעשנים גם בעלי וגם ילדי לצערי, אני מעשנת סיגריה אחת ביום בערך כאשר אני מוצאת אחת.
    אני צריכה קצת יותר עזרה...

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו