מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהאורלי18/06/2008
לאחר 32 שנות עישון הפסקתי לעשן לפני חודשים ספורים לראשונה בחיי בעזרת שיטה הומאופטית שנקראת פרידום. הפסקת העישון נעשתה תוך ימים באופן הדרגתי עד שנגמלתי לכאורה לגמרי למשך כחודש וחצי, הישג ענק עבורי, אך חזרתי לעשן... הסיגריה הראשונה הארורה הזו. לפני כארבעה ימים קראתי את ספרו של אלן קאר והפסקתי פעם נוספת אך היות והסובבים אותי בבית כולם מעשנים גם בעלי וגם ילדי לצערי, אני מעשנת סיגריה אחת ביום בערך כאשר אני מוצאת אחת.
אני צריכה קצת יותר עזרה...
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין אחת...
אורית רוזן18/06/2008אורלי היקרה,
שמחה בשימחתך על המוטיבציה להפסיק. חשוב שתביני שאין כזה דבר סיג. אחת.
הסיג. הזאת מאמללת אותך, משאירה אותך פגיעה וחסרת ביטחון.
כדי להרגיש כמו מפסיקה באמת, את צריכה לא לעשן בכלל. אני יודעת שזה נשמע אולי קצת נוקשה, אבל זוהי הדרך היחידה. כל דבר אחר משאיר אותך מכורה ומקשה עלייך עוד יותר.
לפיכך, אנא מימך, הפסיקי לגמרי, ותני לעצמך הזדמנות לנקות את הגוף מהרעל, ותתחילי את דרכך החדשה. זה שמעשנים ליידך דווקא יכול להמחיש לך יותר את הדברים הלא נעימים בעישון, ואולי באופן פרדוקסלי לעזור לך, בזה שתראי את בני משפחתך, זה יכול להמחיש לך שאת לא רוצה להיות כמוהם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)