מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יצאתי מהסדנא ביום ראשון בנאדם חדש--ערן24/06/2008
אבל משום מה אני לא רוצה ולא מעניינת אותי סיגריה ואפילו קצת מסריח לי באף {נכון לרגע זה}-אבל הגוף שלי התחרפן לגמרי-תחושה ריקנית בבטן-רגע אחד רעב ובשני לא-פתאום עייפות טוטאלית ונרדם לחצי שעה-תחושת ניתוק מהסביבה {כמו סטלה}-ועוד אפקטים לא מוסברים.
אם אפשר הסברים בבקשה
והאם זה נורמלי וזאת רק גסיסתה של המפלצת/תולעת-שעושה בי שמות-----,usv
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין -מהסדנא בחיפה עם אורית
ערן24/06/2008בים ראשון 22.6.08
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערן היקר- שמחתי לשמוע מימך
אורית רוזן30/06/2008
הי ערן, מה שלומך?
נשמע לי שאתה בסדר גמור, ושיש לך כלים נהדרים להתמודד, כי כמו שאתה אומר זה לא ממש מזיז לך שמעשנים ליידך. אולם, במקביל נראה לי שאתה קצת נילחץ מעצם זה שאתה עדיין חושב על הסיג. ומוקף בהן.
אנא מימך, אל תידאג ואל תטריד את עצמך אם המחשבות עולות
תקבל את זה שלמשך כל חייך תפגוש מעשנים, ותראה את זה כל פעם כהזדמנות
לברוח מהמלכודת.
כל עוד אתה זוכר שאתה לא מפסיד כלום אתה בסדר גמור
תהיה מבסוט שהפסקת, ושאתה לא עוד אחד מאלה שחייבים לעשן
בכל מיקרה כלקוח שלנו אתה מוזמן להתקשר ולקבל יחס אישי אם תצטרך
מצטערת שלא היגבתי מהר, הייתי בכנס של כל המנחים מכל העולם
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן אדם חדש- עם סימפטומים
אורית רוזן30/06/2008כנראה שמה שחווית הוא שילוב של שאריות של השטיפת מוח שאומרת שעוברים תקופה קשה כשמפסיקים + פירפורי גסיסה אחרונים של המפלצת, ברגע שתזכור ותגיד לעצמך שזה תוצאה ישירה של השטיפת מוח, תהיה בסדר גמור, והסימפטומים יפחתו.
בהצלחה שוב, אם כי אתה כבר שם :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה----מרגיש מעולה!!!!
ערן30/06/2008ומחר חוזר גם לחדר כושר---יאללה ריאות!!! ואם אני כבר מעל שבוע ללא סיג, אז סימן שיש תקווה. תתתתתתתודה אורית. ודרך אגב ----סילבר חזר??? לילה טוב. ערן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)