מחר שבת, שבועיים בלי!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחר שבת, שבועיים בלי!!!
    מיכאל
    27/06/2008

אני, מיכאל, שעישן 22 שנים למעלה מקופסא ליום, אני שהוצאתי למעלה מ-140.000 ש"ח, אני שראיתי איך אבי נפטר ממחלת ריאות והמשכתי לעשן, לא מעשן כבר שבועיים. לצערי מעת לעת עוד תוקפים אותי על'ק געגועים לסגריה, ואז אני מנסה לשכנע את עצמי שההיפך, אין למה להתגעגע, גם אם חשבת או עדיין חושב שהסגריה היתה החברה הכי טובה שלך, נסה לדמיין שאותה חברה בגדה בך, רימתה אותך כל השנים, שיקרה אותך, גנבה ממך, הזיקה לך והכל במעטה של "חברה"... זה עוזר לפעמים לא. בואו נקווה שנחזיק מעמד:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחר שבת, שבועיים בלי!!!

הוספת תגובה

• מכאל אתה בדרך הנכונה...

גילי
    02/07/2008

אני כאן במקרה כי שאלתי שאלה. אבל כנראה שאין מקרה... גם אני עישנתי 28 שנה רצוף, בלי הפסקה ונהנתי מכל סיגריה וסיגריה. אבל בדיוק לפני חודשיים השתתפתי בסדנא של אלן קאר בחיפה והפסקתי לעשן. בהתחלה הרגשתי בדיוק כמוך ואפילו ביקשתי סדנת חיזוק. אבל עכשיו אין לי צורך אפילו בסדנת חיזוק. אני לא מעשנת! לא רוצה לעשן! לא מרגישה צורך לעשן! ומרחמת על מי שמעשן! כמה פשוט ככה נכון!!! וגם אתה ממש עוד מעט תרגיש כמוני ותנצח לגמרי את הדבר המגעיל והדוחה הזה שלא יכולת בלעדיו. כל הכבוד!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו