צרה צרורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרה צרורה
    דריה
    27/06/2008

היי, התחלתי את הטיפול בזיבאן לפני 11 יום ואני לא מעשנת 5 ימים - אתמול לא הצלחתי לישון בכלל, והתחילו לי כל מיני עיוותים בגוף (טיקים), ונהייתי היפראקטיבית (ניקיתי את כל הבית) ומבולבלת (נקיתי את השולחן פעמיים)התקשרתי לרופא שלי , והוא אמר להפסיק, או להקטין את המינון, ולא בדיוק עזר. לא מבינה איך התרופה הזאת מביאה לאנשים רוגע, אותי היא מחרפנת אבל אני יודעת שבלעדיה יהיה לי מאוד קשה להפסיק. מה אתם ממליצים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרה צרורה

הוספת תגובה

• נראה לי שפשוט תורידי מינון

מיכאל
    28/06/2008

כמו שהרופא המליץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זייבן

אורית רוזן
    30/06/2008

הי דריה,
    שאלתי אלייך היא האם ניסית להפסיק בלי? ובאיזה כילים השתמשת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגידי לא לתרופות

גילי
    02/07/2008

שלום דריה, אני במקרה כאן ובמקרה עונה לך. אבל כנראה שאין מקרה. עיצה שלי כאחת שעישנה 28 שנים ללא הפסקה של שום יום בשנה.... ונגמלה מהסיגריות המגעילות לחלוטין היא: שתפסיקי לזרוק את הכסף שלך על זייבן ועוד תרופות למינהן. אין לך מושג כמה החומרים האלה ממכרים ומזיקים לגוף שלנו בעצמם ולא פחות מהסיגריות. קחי את הכסף שאת זורקת על זייבן ועל הסיגריות בחודש ותשלמי לאלן קאר שיגמלו אותך לחלוטין. בלי להתחרפן ובלי כל התופעות המגעילות של הגמילה. את אפילו לא תביני איך זה היה לך כלכך קל. אם אני הפסקתי לעשן גם תחנה שלמה של ערובת עשן יכולה. תרשמי לסדנא הקרובה למקום מגורך ויפה שעה אחת קודם. בהצלחה ... מגילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילי העצות שלך נשמעות קצת מגמתיות?

מיכאל
    07/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכאל למה???

גילי
    11/07/2008

סליחה מיכאל. לא הבנתי למה אתה מתכוון. אם תסביר לי אשמח להבהיר לך... שבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו