רמי רמי תתקשר אלי . זה דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמי רמי תתקשר אלי . זה דחוף!!!
    גילי
    02/07/2008

רמי בוקר טוב, כאשר דיברתי איתך לפני חודש על סדנת החיזוק שמתקיימת היום בחיפה חשבתי שאני צריכה אותה, כי למרות שהפסקתי לעשן עוד קצת פירפרתי ועוד טיפטיפונת היססתי. אבל רמי, אני היום במקום אחר. עברו בדיוק חודשיים מאז שעברתי את הסדנא בחיפה. אני לא מעשנת, לא מרגישה רצון לעשן וזה שעישנתי נראה לי כמו זכרון רחוק. איך אתה קורא לזה?: "לא מעשנת מאושרת..." אז זאת אני. אני כלכך בטוחה שאני לא מעשנת יותר ולא מרגישה צורך לבוא לשום סדנאת חיזוק. האם זה בסדר??? למרות שרשמת אותי. תתקשר בבקשה להגיד לי שזה בסדר. תודה לך ולאלן קאר על המתנה שקיבלתי לאחר 28 שנות עישון. שיהיה לך יום מקסים ... מגילי נ.ב. לא אמרת לי מה דעתך על הבלוג : "שלום לך סיגריה אהובתי..."?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מבינה מה....

גילי
    02/07/2008

כל הטעויות האלה והמשפטים המחוברים האלה שיצאו. מקווה שהבנת את הכתוב. גילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה!

שרון אזולאי
    08/09/2008

היי רציתי לדעת כמה דברים: ראשית אולי לא נהוג לומר כמה עולה הסדנא אך זה חשוב לי ולא אין לי דרך להתקשר אליכם אשמח אם תאמרו בערך כמה זה עולה (בן 28) מה כ"כ מיוחד בסדנא הזאת? יש לי את הספר האם זה יכול לעזור לי בלי סדנא? מישהו יכול לומר לי בערך מה יש בסדנא הזאת? על מה מדברים/מרצים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר קצר על הסדנה

אורית רוזן
    09/09/2008

שרון שלום,
    ראשית אני מברכת אותך על הרצון להפסיק לעשן.
    הסדנה כמו גם הספר מבוססים על השיטה של אלן קאר, שבעיקרה מסבירה את מלכודת הניקוטין, וגם נותנת כלים לצאת מימנה.
    הסדנה בכל העולם, יותר אפקטיבית מהספר, מהרבה סיבות.
    אינטראקטיבית, ממחישה באופנים שאין באפשרות הספר להמחיש את המלכודת, יש מערך תמיכה גם לאחר הסדנה ועוד.
    המחיר 1800 ש"ח בכפוף לתנאי ההשתתפות, אם לא נצליח לעזור לך (סיכוי מאוד קטן שזה יקרה), אפילו תקבלי את כספך בחזרה.
    לסיכום, אין לך מה להפסיד, אלא רק להרוויח.
    שיהיה בהצלחה,
    את מוזמנת להכנס לאתר שלנו ולקבל פרטים נוספים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו