מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקתי לעשן לפני 8 חודשיםרועי14/07/2008
הפסקתי לעשן לפני 8 חודשים אחרי שקראתי את הספר של אלן קאר . עישנתי 30 שנה שתי חפיסות ביום ופתאום מאוד בלי לעשן . אבל אני חושב על הימים הראשונים שהפסקתי כמה קשה זה היה. ואני לא רוצה לחזור לזה . גם מפחיד אותי פתאום לעשן . זה אף פעם לא ניגמר? מה עושים אחרי תקופה כזאת ? אך מכוונים את המחשבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלחמה פנימית
גל15/07/2008רועי שלום, מהנסיון האישי שלי, זה לא עובר. ואם אומרים רק אחת, כי עבר הרבה זמן והצלחתי אז זוהי ההתחלה של החזרה לעשן. מה שחשוב לי זה שלא תהיה מלחמה פנימית. ואם תבחר באחד הצדדים אז תהיה מלחמה, כי שניהם בך. מה שאני מציע לך זה לא להתעסק בכן או לא, אלא תנצל את ההזדמנות לחקור, להסתקרן וכשעולה הצורך לעשן, תחפש בגוף היכן מתבטא התחושה ומהי התחושה. אתה תראה שאין שם שום צורך בעישון, אולי יש משהו אחר אבל זה לא קשור בעישון. תבדוק את זה ותראה בעצמך מקווה ששפכתי מעט אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גל . אבל היתי רוצה גם התיחסות
רועי15/07/2008מרמי יש לי חבר שהיה אצל רמי והפסיק לעשן וחזר אחרי חצי שנה הוא אמר לי שהסדנא שרמי מעביר טובה רק לתקופה מסויימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה שלנו - אנשי מקצוע
אורית רוזן15/07/2008<br />רועי היקר,<br />הסדנה שלנו מצויינת כל עוד המפסיק ממלא אחר ההוראות, ברגע שהוא מתקשה לעשות את זה הוא תמיד מוזמן להתקשר ולקבל סיוע נוסף לצאת מחדש מהמלכודת.<br /><br />החוכמה והפשטות גם יחד, טמונים בביצוע ההוראות המאוד פשוטות שאנחנו נותנים.<br />אחת מהן היא להתקשר בשעת הצורך.<br /><br />האנשים היחידים שאין באפשרותנו לעזור להם , הם אלה שלא פונים<br />
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגל (ולחבר שלו)
רמי רומנובסקי23/07/2008גל היקר,
בהמשך לשאלתך הסדנה והשיטה של אלן קאר יכולה לעבוד לתמיד.
אנחנו יכולים לעזור לכל מעשן קל או כבד להפסיק לעשן ולהבין כיצד משתחררים ממנגנון ההתמכרות.
בהנחה שהוא הפסיק, היה לו קל והוא לא סבל משום תופעות לואי מאותה נקודה זה בידיו.
במקרה ויש כל סוג של קושי אנחנו מציעים לכל האנשים שמגיעים אלינו תמיכה שוטפת ובסדנאות חיזוק ללא תוספת תשלום.
לפי מה שאני מבין חבר שלך הפסיק והיה לו קל. מן הסתם אחרי חצי שנה הוא תפס בטחון ולקח "רק סיגריה אחת" מתוך בטחון שלא יקרה שום דבר.
כפי שאמרנו אין כזה דבר סיגריה אחת וזה מה שקורה כשאנשים חושבים שאצלם זה אחרת ושלא יקרה שום דבר.
מה שהחזיר אותו לא היתה ההתמכרות הפיזית (שעוברת תוך זמן קצר) וגם לא ההתמכרות הנפשית, אלא סתם עודף בטחון שמביא אנשים ליפול שוב למלכודת ממנה הם יצאו ללא קשר לדרך שבה הם הפסיקו.
מסור נא לחברך שביכולתו לצאת שוב מהמלכודת והפעם לצמיתות פשוט שירים לנו טלפון נשמח לעזור גם לו וגם לך.
כל טוב
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)